Mikor lesz már vége ennek a környezettudatosság-őrületnek?
Annyira idegesít, hogy az emberek nem azért nem használnak műanyagot, mert annyira meg akarják menteni a Földet, hanem azért, mert tudják, hogy a mai világban ezt kell mondani, így be akarnak vágódni másoknál.
Aki tényleg a Földért teszi ezt, ahhoz nem szólok, csak ahhoz, aki mindezt sznobságból csinálja.
19 Miért nm lehet megérteni hogy van egy szennyezettségi érték, amit nem lehet átlépni, mert mindenkinek rossz (kivéve persze aki magánbirtokon mereszti a sggét és csak átsuhan a városon-suhanna amíg nem lesz durva szmogriadó több városban is). Tehát amennyiben ez felé közeledünk, vagy magánszorgalomból "neautózzállandóan" lesz legalább néha, vagy szmogriadó lesz, vagy pedig körbementek Ausztrália felé. Jó utat!
Tényleg értsétek meg hogy itt nem egymásra kell mutogatni, mert ha egyszerűen élhetetlen a levegő, akkor vagy mindenki törekszik a "neautózzállandóan"-ra, vagy pedig szmogriadó és korlátozások. Én nem tudok nektek egy erdő fölül 10000000000 m3 levegőt áthozni mert ti szeretnétek mobilisak lenni.
Te egy álomvilágban élsz :D
Nem csak, hogy a "szennyezettségi értéket" az én öreg Ladámon akarod lehozni, de még be is tuszkolnál egy vadidegent a kocsimba... ez beteg.
Idáig sikerült eljutni diskurálni a saját kérdésed helyett?
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..
Nem az én kérdésem, na húzzál biciklisávokat felfesteni.
,,Tudod valaki dolgozik, valaki meg más pénzéből játssza a nagy környezettudatos aktivistát, miközben más pénzén mereszti a valagát. Mondjak neveket?"
Szegény szorgos-dolgos kisember! Te kihajtod a beled, ezek a rohadt környezetvédők még csak meresztik a valagukat, nem csinálnak soha semmit, te viszont egy hős vagy, kisember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!