Szerintetek mikor lesz tényleg vége a húsvéti locsolkodás hagyományának?
30 éves vagyok.
Gyerekként minket még elcipeltek a szüleink.
Akkoriban teljesen más világ volt,az emberek a szomszédokhoz is elmentek,másabb volt az átlag színvonalon,a szomszéd gyerekeknek is pénzt adtak,sőt idegeneknek is.
Ma már elég nagy kiadás az,hogy bevásároljon a család egy ilyen nagy sütés-főzéshez és nagyobb tömegeket terülj terülj asztalkámmal fogadja.
Másrészt pénzt sem nagyon tudnak miből adni.Gondolom max a rokonoknál van még ilyen.
Manapság a mai fiatalok inkább már elmennek családostul egy hosszú hétvégére valahová vagy bezárkóznak.
A lányok sem nagyon kedvelik ezt a dolgot,mert büdösek lesznek,és hát sok rokon,ismerős marhaságait kell hallgatni,akiket a hátunk közepére sem kívánunk.
Mindezt szabadnapon.
Szerintetek a mai fiatalok már nem fogják ezt a hagyományt tovább adni a gyerekeiknek?
2#
Amiket mondtál, nem amerikai ünnepek, ha már ilyen lenéző vagy, tudd, hogy mit nézel le.
Gondolom te is csak magyar terméket és márkát használsz az életedben. XD
A kérdésre válaszolva hamar. A lányok nagyrésze nem szereti (én se szeretem, anyám se), a fővárosban pedig szerintem alig csinálják páran.
Vidéken tovább fenn fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!