Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Soha sem lesz vége?

Soha sem lesz vége?

Figyelt kérdés
soha véget nem értő szenvedésben vagyok pedig még csak 19 éves vagyok eldobnám szivem szerint az életem de akkor nem lenne aki a tesommal lenne ugyanis a szüleink meghaltak,értelmetlenül dolgozom pedig nem is bulizunk nem is cigizünk csak a fizetésem elviszi a rezsi meg a hitel, egymagam ugy érzem összeroppanok és nem tudok vigyázni a testvéremre mert még kaját sem tudo neki biztositani nem tudom mi tévő legyek 2 munkát nem birok ez is sok
2017. máj. 1. 16:50
 1/5 A kérdező kommentje:
azért irtam erre az oldalra mert senki nincs akinek elmondhatnám 19/L
2017. máj. 1. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:

erősnek kell maradnod, magad miatt és a testvéred miatt is!

írtam privátot, ha szeretnél beszélni róla valakinek írhatsz, meghallgatlak

és idővel vége lesz, jobbra fordulnak a dolgok ha tesztek érte!

24F

2017. máj. 1. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:

1x vége lesz.

költözzetek kisebb házba, jelentsetek csődöt így a hitelt nem kell fizetni, stb.

2017. máj. 1. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ki kell tartanod a testvéred miatt is, nagyon nehéz, de hidd el, hogy előbb utóbb jóra fordulnak a dolgaitok. Tiszta szívből a legjobbakat kívánom nektek, hogy helyrejöjjön az életetek, amennyire csak lehet egy ilyen szituációban!
2017. máj. 1. 19:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Milyen hiteled van?
2017. máj. 1. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!