Rocker emós, pawa, hypster. Miért kell kitalálni valami stílust, amit követnek, és utálnak az emberek? Mikor lesz ennek vége?
Régen voltak a rockerek, aztán emósok, pawak most meg valami hypsterrol hallok folyton.
Mikor lesz ennek vége?
Már unom, hogy mindig kell valamit majmolni, és utálni!
Te miért válogatod a kaját? Miért nem jó a tökfőzelékes fasírt, inkább karajt és szalonnát eszel, holott az előző is laktató. Jaaa, nem szereted? Bocs, de mikor fogod már megérteni, hogy az is étel?
Kb. ez ilyen szituáció. Egyébként meg +1 az elsőnek, engem se érdekel, ki mit követ, utál, vagy terjeszt. El kell menni mellette.
Igedeskedni meg tök felesleges, cserébe csak értelmileg roncs leszel a végére. :D
:D
én azért nem venném ide a rockereket,mert azért ez szerintem cseppet más, mint pl az emo, ami hatalmas divatba jött, minden 3.fiatal úgy nézett ki stb.aztán eltelt nem is olyan sok idő és kb eltüntek. legalábbis én nem nagyon látok már,sőtt..
a rock zene és a rockerek azért az nem ilyen.sok-sok éve létezik,ahogy a képviselői is a mai napig.
a többi felsoroltat meg felkapják,aztán ahogy jön,el is tűnik.
rockereknél láthatsz 50+os embereket is,akiknek még mindig ez a szívük-lelkük.
egyébként kérdező,sosem lesz vége.:D mindig jön valami új divathullám,aztán a legtöbb pár éven belül eltűnik a süllyesztőbe.
9-es te tényleg ennyire hülye vagy,vagy csak megjátszod?
Én is rocker vagyok és rövid hajam van,sportcipőt hordok és fehér ruhákba járok.
Ennyit rólad. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!