Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Rocker emós, pawa, hypster....

Rocker emós, pawa, hypster. Miért kell kitalálni valami stílust, amit követnek, és utálnak az emberek? Mikor lesz ennek vége?

Figyelt kérdés

Régen voltak a rockerek, aztán emósok, pawak most meg valami hypsterrol hallok folyton.

Mikor lesz ennek vége?

Már unom, hogy mindig kell valamit majmolni, és utálni!

2013. dec. 13. 12:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja és 9-es te egyéniség lennél?

Mert a rock nem divatirányzat,hanem életérzés.

A rockereknek nincs öltözködési szabályaik,akiket te leírtál nekünk az nem mások mint a metalheadek.

Fogadni merek,hogy még rockzenét sem hallottál de lököd itt a rizsát és úgy csinálsz mint ha értenél hozzá.

Nézd csak meg ezt a klipet: http://www.youtube.com/watch?v=rY0WxgSXdEE

Amúgy te nagy egyéniség lehetsz,hogy megmondod a tutit igazam van? :)

Jé,nem hordanak feketét és bőrkabátot,nem mindenkinek van hosszú haja,és nem is ordibálnak benne.

2013. dec. 14. 11:19
 12/13 Nayal ***** válasza:
Utolsó: Ki mondta, hogy az a rocker akinek hosszú haja, bőrkabátja meg bakancsa van az ordítós zenét hallgat? Sok rock számban ordítanak, sok metálszámban szintén, viszont a metálnak általában van egy jellegzetes hangzása amiről egyből fel lehet ismerni. Én járok rockkocsmába, ott a legtöbb embernek hosszú haja van, kiegészítőket, és bakancsot visel, mégis szeretik az Amon Amarth-tól a Guardians of Asgard-ot (tombolnak is rá) de rengeteg Piramis, Kalapács, Ossian, Akela, P-mobil stb számot ismernek, és szeretnek. Pl Kalapácstól az Angyal. Aki meg rövidhajú netalántán kopasz az is többnyire ilyeneket hallgat. A korosztály abban a kis városi kocsmában igen széles, 14-től 60-g terjed. Kb 70 ember fér el bent, kint picit több, és nem egy teltházas koncert volt már. Szóval a metálos sem mindig néz ki durván és a rocker sem hallgat mindig csak lassú számokat. Fordítva ez ugyanígy igaz. Üdv: Egy rocker aki metált is hallgat.
2013. dec. 14. 18:58
 13/13 anonim ***** válasza:

Azt a választ nekem írta a válaszoló, csak az enyémet kitöröltették, mert sokaknak fáj, amit leírtam. Nem írom le még egyszer, de innen legalább tudom, hogy igazam volt. És igen, nekem van egyéniségem, mind öltözködésileg, mind zeneileg; kitűnök a tömegből, és nem vagyok ugyanolyan, mint minden második ember.

Csocsi!

2013. dec. 15. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!