Rocker emós, pawa, hypster. Miért kell kitalálni valami stílust, amit követnek, és utálnak az emberek? Mikor lesz ennek vége?
Régen voltak a rockerek, aztán emósok, pawak most meg valami hypsterrol hallok folyton.
Mikor lesz ennek vége?
Már unom, hogy mindig kell valamit majmolni, és utálni!
Ja és 9-es te egyéniség lennél?
Mert a rock nem divatirányzat,hanem életérzés.
A rockereknek nincs öltözködési szabályaik,akiket te leírtál nekünk az nem mások mint a metalheadek.
Fogadni merek,hogy még rockzenét sem hallottál de lököd itt a rizsát és úgy csinálsz mint ha értenél hozzá.
Nézd csak meg ezt a klipet: http://www.youtube.com/watch?v=rY0WxgSXdEE
Amúgy te nagy egyéniség lehetsz,hogy megmondod a tutit igazam van? :)
Jé,nem hordanak feketét és bőrkabátot,nem mindenkinek van hosszú haja,és nem is ordibálnak benne.
Azt a választ nekem írta a válaszoló, csak az enyémet kitöröltették, mert sokaknak fáj, amit leírtam. Nem írom le még egyszer, de innen legalább tudom, hogy igazam volt. És igen, nekem van egyéniségem, mind öltözködésileg, mind zeneileg; kitűnök a tömegből, és nem vagyok ugyanolyan, mint minden második ember.
Csocsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!