Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Directionerek! Mi a véleményet...

Directionerek! Mi a véleményetek arról, hogy Louis apa lesz, és larrynek ezzel végleg vége?

Figyelt kérdés

2015. dec. 17. 22:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Minden egynyári fiú banda feloszlik. Majd jön a következő semmit mondó együttes, akik ugyanúgy a süllyesztőben végzik, mint ezek előtt már sokan.
2015. dec. 18. 10:08
 2/15 A kérdező kommentje:
Ez nem egynyári fiúbanda volt.Most komolyan,máshol nem lehet utálkozni?
2015. dec. 18. 18:42
 3/15 anonim ***** válasza:
63%
Az emberek felnőhetnének már és rájöhetnének, hogy ezek a meleg "ship"-ek, amiket gyártanak csak az ő fejükben léteznek, nem a valóságban! Legalábbis az esetek 99%-ában!
2015. dec. 19. 17:03
 4/15 anonim ***** válasza:
Az hogy Louis apa lesz egyáltalán nem biztos hogy igaz, lehet hogy csak kifogytak az újdonságokból és a nagy hírekből. És biztos vagyok benne hogy egyikük sem vonzódik a saját neméhez. És mellesleg megígérték a nézőiknek hogy vissza fognak jönni és ez tényleg csak egy szünet lesz. Habár azt nem tudom hogy tényleg betartják-e.
2015. dec. 20. 09:23
 5/15 anonim ***** válasza:

"megígérték a nézőiknek hogy vissza fognak jönni"

Remélem azért tisztában vagytok vele, hogy ez nem rajtuk múlik, hanem a menedzsereken és producereken.

2015. dec. 20. 09:43
 6/15 anonim válasza:
Én nem hiszek a Larry-ben. Szerintem ez csak hülyesék amit a fanok kitaláltak. Ami nincs annak nem lehet vége. És hogy Lou apa lesz? Ez egy jó kérdés! Nekem ezzel kapcsolatban addig lesznek kétségeim mig meg nem születik a baba. Már ha igazak a hírek.
2015. dec. 21. 09:32
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Ameddig nem engedélyezik a ratyiknak az örökbefogadást, nem lesz gyereke.
2015. dec. 22. 11:07
 8/15 Sütikee03:') válasza:
100%
Eddig se volt Larry, már úgy nem azért. Ez egy értelmetlen, és legfőképpen alaptalan 'ship'. Szóval Louis esetleges apasága legalább lerombolná az emberek fejében lévő képet 'Larry'-ről.
2015. dec. 22. 11:14
 9/15 anonim ***** válasza:
Larry nem létezik! A Larry fanok nem igazi Directionerek, mert a rajongók jót akarnak a kedvencüknek, nem keserítik meg szegények életét! Ahhoz képest,hogy már százezerszer elmondták, hogy heteroszexuálisak és csak jó barátok, még mindig ezzel idegesítik őket a Larry shipperek. Borzalmas! Louis pedig nagyszerű apa lesz, és szerintem semmi nem fog megváltozni a gyermek megszületése után, csak eggyel több ember fog hatalmas helyet Tommo szívében elfoglalni. A banda megígérte,hogy vissza fognak jönni, miért kételkednénk benne? Sohasem hazudtak még nekünk, bízzunk bennük. A hatereknek pedig szerintem most nem osztottak lapot ;)
2015. dec. 23. 13:59
 10/15 anonim válasza:

Szerintem nem lesz gyereke

1 túl felőlőtlen lenne szerintem hozzá

2 ha lesz is kitől ?

2016. jan. 2. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!