Directionerek! Mi a véleményetek arról, hogy Louis apa lesz, és larrynek ezzel végleg vége?
Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 22:12
11/15 anonim válasza:
Nem hiszek Laryben, és egy kicsit szomorú vagyok amiatt, hogy Louis apa lesz... Talán azért, mert ő jön be legjobban.
12/15 anonim válasza:
milyen Larry ?? milyen Larry ??! ... MI AZ ISTENVERTE F***** AZ HOGY LARRY??! ... HARRY ÉS LOUIS NEM MELEGEK !!!! ..CSESSZÉTEKSZÁJBAMAGATOK... LOUII APA LESZ! ... HARRY PEDIG ÁLLÍTÓLAG KENDALL-EL VAN EGYÜTT ... -.- AGYHALOTTAK ... -.- EZZEL TESZITEK TÖNKRE AZ 1D-T... -.-
13/15 anonim válasza:
Larry nem is volt igaz, Louis is mondta,hogy akik,azt gondolja,hogy ő meleg,az nem is igazi fan. És igen apa lesz,de van barátnője,de szerintem jót tesz neki a gyermek.
14/15 anonim válasza:
9. Vannak akik normalis shipeerek. Es ki mondta hogy apa lesz??? Sztem is csak a hitelből fogytak ki kicsit gyanus, es sztem hat....de most komolyan.... szerintem meg van Larry.... mashol utalkozni pls
15/15 anonim válasza:
Elso....ha nem tod mirol van szo inkabb e komiiz....tudod a one direction meg a Larry TELJESEN mas..... and........I belive in Larry so the baby.....is fake....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!