Vége a sulinak. Másnak is abbamarad ilyenkor a társasági élete?
Nem vallom magam antiszociálisnak, sőt az iskolában sok barátom is van, de tanév közben se jártam el velük sehova. Csak iskolában voltunk együtt. Még tanév elején egyszer kétszer csak-csak elmentünk valamerre. Osztálykirándulásokon ittunk, buliztunk, de máshol nem.
Kicsit szarul esik, mert az eddigi nyaraim is ilyenek voltak és most, hogy bekerültem a középsuliba, azt hittem jobb lesz.
De lehet én is ludas vagyok, mert én sem hívom őket sehova.
Ti hogy vagytok ezzel? Mit gondoltok?
Szia!
Én is így vagyok, bár egyetemistaként. Nem tudom mi az oka annak hogy az emberek többsége csak addig érdeklődő még az intézményen belül vannak.
Én örültem, hogy vége annak a „társasági életnek” nevezett energialeszívó hátbadöfködő szarnak, ami az iskolákban ment. Végre nem kell hallgatni senki marhaságait, nem kell jópofizni stbstb...
Akiket barátnak hívok, azok tényleg azok, és nyáron is velem vannak 🙂
A többiek csak kényszerű időtöltés, akikkel önkénytelenül is össze lettem zárva a suliban, akikkel muszáj jóban lenni. Haverok. Aztán a 4év után feledésbe kerülhetett mind. Jajj de jó is volt 😁
Igen, ez velem is így volt. A suliban csomó osztálytársammal beszélgettünk napközben és suli után is együtt sétáltunk haza, megvártuk egymást, elkísértük egymást ide-oda és a neten is szoktunk beszélgetni. Ugyanakkor a nyáron ez mindig abbamaradt, max. egy-két alkalommal találkoztunk. Valamiért ez mindig így alakult...olyankor valamiért nem kerestük egymás társaságát.
Ha szeretnél valakivel találkozni, akkor nyugodtan írj neki vagy hívd fel és kérdezd meg, hogy lenne-e hozzá kedve.
Ez az emberek 90%-val így van kb. Annyi különbséggel, hogy a szerencsésebbeknek vannak iskolán kívüli rendes barátai, nem csak haverjai.
Igazából gondolj bele, hogy ahogy ő/ők nem keresnem téged, úgy te sem őket. Lehet, hogy ők is pont ugyanígy gondolják, mint te.
Írj rájuk, próba szerencse.
Ha pedig nem jön össze, ismerkedj másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!