Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Akkor én most introvertált,...

Akkor én most introvertált, vagy extrovertált vagyok?

Figyelt kérdés

Igénylem az egyedüllétet, sőt, néha inkább azt választom mondjuk egy bulizás helyett, de ennek ellenére, ha társaságban vagyok, mindig igénylem a figyelmet, és nincs gondom az idegenekkel való kommunikációban sem.

Nagyon sokat gondolkodom magamban, és sokszor van, hogy egyszerűen nem akarok emberekkel találkozni, máskor viszont spontán vagyok, és kell a társaság.

Meg ahogy utánaolvasok a két típus jellemzőinek, mindkettőből találok olyat ami igen, és olyat is, ami egyáltalán nem illik rám. Valahogy egyik sem vagyok egyértelműen, de egy kicsit mindkettő...olyan zavaros...

Mi lennék? Introvertált, vagy extrovertált? Vagy a kettő keveréke?

Köszi a segítő véleményeket/tanácsokat előre is!

2018. máj. 19. 20:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ambivertált, szívesen.
2018. máj. 19. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Egy teljesen normalis ember! :)
2018. máj. 19. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyszerű a válasz.

Ha úgy pihened ki magad, hogy társaságban vagy akkor extrovertált vagy

Ha egyedül tudod kipihenni magad, akkor introvertált (a társaság, ha szereted is, elfáraszt és egyedül kell után pihenned)

2018. máj. 19. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ambivertált, kicsit az introvertáltság felé tolódva.

Szóval ez egy skála. Nincs tisztán ilyen, vagy olyan... valahol a két véglet között van mindenki. Sokan a középpont körül. Ők az ambivertáltak. Kicsit mindkét személyiségtípus a sajátjuk. Mint te is vagy.

2018. máj. 19. 21:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Ambivertált, mint az emberek nagy többsége.
2018. máj. 19. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!