Milyen módszerek vannak miteszerek, pattanások ellen? A kamaszkornak vége,22 éves vagyok, mi ez ha nem allergia?
Pattanás.
Semmit ne jelent, hogy 22 vagy, meg nem vagy már tini. Valaki még 50 évesen is pattanásos, a fején, a seggén, a hátán...
Módszer: Tini tonik
Szintén 22 éves vagyok, de nekem is előjönnek még. Azonban és soha életemben nem voltam pattanás király. Szóval mindig csak 1-2 volt rajtam, azokat is kinyomtam és 2-3 nap után már nem is látszódtak. Nem hegesedett az arcom, nyoma sincs.
Általában akkor jön ki rajtam, ha sokat idegeskedem, vagy zsírosabb ételeket eszem.
Módszerem szimplán annyi, hogy kinyomom, fertőtlenítés, és kész is.
Szintén 22 vagyok. Főleg mostanában jöttek ki rajtam,gyanítom,hogy a sok stressz is hozzájárul.
A mitesszereket ki szoktam gőzölni.
Egy lábosban forralok vizet,teszek bele kamillát,majd a lábos fölé hajolok,a fejemre egy törölközőt teszek,hogy bent maradjon a gőz. Ez felpuhítja a bőrömet,majd tiszta kézzel finomat kinyomkodom a kis mitesszereket/pattanásokat. De ezt inkább akkorra időzítsd ,amikor nem mész sehova,mert be fog pirosodni az arcod. De nekem másnapra elmúlt és sokkal szebb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!