Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit jelent az, hogy "búmer"?

Mit jelent az, hogy "búmer"?

Figyelt kérdés

Ma munkahelyen megjegyzést tettem egy fiatal frizurájára és arról mondtam neki hogy egy férfinak nem áll jól a hosszú haj, de ő mind a négyre azzal reagált hogy "ok búmer"

kérdeztem a kolégáim de ők se tudtál mit jelent a ifejezés....

2020. jan. 30. 15:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
50%
#21 Azért nincs mert én nem engedtem meg. Én se szóltam be senkinek te agyhalott. Ez véleménykifejtés volt. Erre ide jössz beszólogatni hogy senkit nem érdekel. Nem is azért írom. Fogd fel az agyaddal. Már ha van.
2020. jan. 30. 20:26
 22/31 anonim ***** válasza:
75%

Én nem neked akartam beszólni,csak leírtam a véleményemet(mint te). Ez neked nem tetszett,ezért beszólásnak fogtad fel,ennyi történt. Egyebként remélem tudod hogy nem kell az engedélyed ahhoz hogy kiírjak itt egy választ? Sőt,ahhoz sem kellene az engedélyed,hogy beszóljak neked.

Az egyetlen aki itt beszólt valakinek az te vagy.

2020. jan. 30. 20:33
 23/31 anonim ***** válasza:
Milyen felelősséget hárítok?😂 Elmondtam a véleményemet erre előszór azt mondod hogy fogjam be és ne szóljak be neked,most meg ott tartasz hogy szar alak vagyok(biztos tudod,hisz olyan jól ismersz)...nem is tudom hogy itt ki szólogat be a másiknak🤔. Egyébként te tényleg azt hiszed hogy az engedélyed kell még ahhoz is hogy a véleményemet kifejtsem? Úgy beszélsz mintha lenne bármilyen beleszólásod abba hogy én mit és hogyan csináljak:D
2020. jan. 30. 20:43
 24/31 anonim ***** válasza:
50%
#25 Hát ez hihetetlen! Te nem véleménykifejtést írtál hanem beszóltál nekem ok nélkül! És nincs jogod hozzá hogy beszólj másoknak mert tudod az unszimpatikus viselkedés. De az agyadig nem ér fel ez az inger hogy felfogd. Tehát most engem hibáztatsz ok nélkül! Mit képzelsz?
2020. jan. 30. 20:46
 25/31 anonim ***** válasza:

Mégegyszer el.o dom,hogy nem beked szóltam be,csak KIFEJTETTEM A VÉLEMÉNYEM! De hiába is írok neked akármit,csak egy buta troll vagy aki feszültséget akar generálni,mert nincs jobb szórakozásod!

Ha esetleg mégsem igy van,és tényleg ilyen ember vagy és így gondolkodsz illetve igy beszélsz mindenkivel akinek a vélemenye nem tetszik(talán fáj az igazság?😉),akkor nálad komoly gondok vannak! Ha ennyire képtelen vagy felfogni amit mások magyaráznak neked és csak beszólogatni vagy képes,akkor ajánlom egy szakember felkeresését!

(De gondolom erre is csak azt fogod mondani hogy fogyatekos vagyok és fogjam be a pofám,nem is értem miért pazarlom az időmet ilyen értelmetlen egyoldalú vitákra...)

2020. jan. 30. 20:56
 26/31 anonim ***** válasza:

*elmondom

Bocsi,félrenyomtam

2020. jan. 30. 20:56
 27/31 A kérdező kommentje:
ha lenne katonaság most nem itt veszekednétek
2020. jan. 30. 21:51
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
27: ok boomer
2020. jan. 30. 22:00
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

mekkorabaromság hegyférfinak nem áll jól a hosszú haj.

kb a rövid haj alig áll jól pár embernek...

2020. jan. 30. 22:09
 30/31 anonim ***** válasza:
82%

Most, hogy megvan az ok boomer jelentése - buta vagyok, tudom, de milyen bégy alkalomról van szó, amikir ezt reagálja a kolléga?

"Ma munkahelyen megjegyzést tettem egy fiatal frizurájára és arról mondtam neki hogy egy férfinak nem áll jól a hosszú haj"

itt idáig csak egy dolog történt. Ezek után folytatódik

"de ő mind a négyre azzal reagált hogy "ok búmer""

Négyszer mondta neki a kérdező, hogy a hosszú haj nem áll neki jól? Vagy három másik dologról is szó volt?

Segítsetek kérlek, nem tudom értelmezni ezt a részét. :(

2020. jan. 30. 22:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!