Mit jelent az, hogy "búmer"?
Figyelt kérdés
Ma munkahelyen megjegyzést tettem egy fiatal frizurájára és arról mondtam neki hogy egy férfinak nem áll jól a hosszú haj, de ő mind a négyre azzal reagált hogy "ok búmer"
kérdeztem a kolégáim de ők se tudtál mit jelent a ifejezés....
2020. jan. 30. 15:49
12/31 anonim válasza:
# 11
ez magas labda volt, megelőztél
13/31 anonim válasza:
Egymás után négyszer így reagálni - ebből feltételeztem. Felkapnak valami szót, szófordulatot amire azt se tudják mit jelent és mondják-mondogatják időnként. Számomra úgy hangzott.
14/31 anonim válasza:
Szép napot és további minden jót!
15/31 anonim válasza:
A mostani fiatal generáció mondja másokra aki elmondja róluk az igazságot mert zavar hogy valaki hangoztatja. Ennyi. Tehát legbelül tudják hogy igazat mondd és egy fájdalom csillapító mondatot mondanak: Ok Bojler. 😀
16/31 anonim válasza:
13: négyszer használta olyan szituációban, amiben a kifejezés használatos. Szerintem nem csak mondogatja magának :D
17/31 anonim válasza:
Tetszik,e z a legbelül tudja hogy igaz dolog :D Sok helyzetben amúgy lehet alkalmazni, hogy ez a gond, de ha valaki azt mondja hogy a klímaváltozás hülyeség majd visszaszáll a 15l/100 bömbibe akkor nem pont az fog fájni hogy igaza van :D
18/31 anonim válasza:
Sokan viseltek "SWAG" feliratos pólókat anno és arról sem tudták: mit is jelent ezen angol rövidítés valójában, csak "mer' a többijek horgyák" akkó' én is hordom alapon.
19/31 anonim válasza:
#15: Vagy csak zavarja őket hogy valaki megint belepofázik abba amihez semmi köze. Szerinted az utcán érdekel bárkit hogy pl.te mit gondolsz egy valakiről? Egyáltalán nem. Akkor minek hangoztatod? Nagyon idegesítőek tudnak lenni az ilyen emberek,akik azthiszik az ő véleményük szent és sérthetetlen és mindenki hallani akarja.
20/31 anonim válasza:
#20: Miért ne lenne jogom hozzá?
Egyebként nem szóltam be neked,csak kifejtettem a véleményem,szerintem ehhez is van jogom:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!