Mit csináljak ezzel a helyzettel?
A szilveszteri bulira eljött a barátnőm egy barátnője egy kb. miniszoknyában. Elég r*bancosan nézett ki, minden komolyabb mozdulatnál kilátszott a p*nci-segg kombója, ami őt cseppet sem zavart. Nyilván nem nézem, főleg hogy párom is van, de ilyet azért akaratlanul is észre vesz az ember.
Namost viszont történt, hogy társasoztunk, és az említett hölgyike velem szemben ült. Egyáltalán nem takarta a lába közét, és bár próbáltam úgy tenni, mint aki észre se vette ezt, egyszerűen akaratlanul is odament a szemem, mint egy kib*szott mágnes. A 2. Ilyennél fogtam magam és arréb ültem, mert már nagyon kényelmetlenül éreztem magam.
Azthittem ezzel letudva a dolog, de nem, másnap a neves barátnő ráírt a páromra, hogy én többször stíröltem őt meg néztem a bugyiját, fenekét, lábaközét. Közben szó sincs ilyenről, full kényelmetlenül éreztem magam. Ezt mondtam a páromnak is, látszólag elviccelte a dolgot, de közben meg napokig rossz kedve van emiatt.
Mit tudnék tenni?
Lehet jobb rövidre zárni egyenesen és egyértelműen, ha mégegyszer megtörténik.
Én is jártam már így.
Akkor a nő nem fogadta el, hogy nem kell a pasimnak, és egyre jobban nyomult, már nyilvánosan is, tiszta ciki volt.
Akkor sem vonult vissza, mikor barátok előtt szólt rá. Sőt.
Szerinte szikra volt köztük, és a pasim nem meri felvállalni.
Vannak nők, akinek mindig a másé kell, trófeának, vagy ez egy versengés ki a jobb, nem tudom.
De lesz még gondod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!