Mit csinaljak ezzel a helyzettel?
Figyelt kérdés
Senki sem koszontott fel, ma van a szuletesnapom 25ik kerek szam, se a szuleim senki sem koszontott, apam veszekedett velem mai is es stb.
Tavalyi sem volt, meg semmi.Nincs megunnepelve, .barataim,baratnom,haverjaim meg nincsenek.ez nekem magyon rosszul esik.
2017. nov. 26. 16:28
1/8 anonim válasza:
Szerintem ülj le velük egy asztalhoz és beszéld meg velük, hogy ez mennyire rosszul esik neked. Aztán kérdezd meg, hogy miért nem köszöntöttek fel?
2/8 anonim válasza:
33 nő vagyok, engem is sokszor nem köszöntöttek fel. Biztos nem ülnék le velük az asztalhoz, hogy nyafogjak mint egy ovis, hogy miért nem köszöntöttek fel. Ha nem akarnak, akkor ne tegyék, nem fogom kikönyörögni.
3/8 anonim válasza:
Ismeretlenül köszöntelek a születésnapodon és boldogságot, igazi barátokat, jó egészséget kívánok.
4/8 anonim válasza:
Nem tudták, hogy 25 évesen az a legnagyobb gondod hogy nem mondtak neked ki 1 mondatot.
Nézd el nekik.
5/8 anonim válasza:
Hogy jön a szülinapjához az, hogy mi a legnagyobb gondja? Igen rosszul esik neki, ez igenis sok embernek rosszul esne. Max a kiégetteknek nem.
6/8 anonim válasza:
boo ldog szűű líí naa póót
🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶
boo ldog szűű líí naa póót
🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶
boldog szű li napot nee keed
🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶
boldog szű lii naaa pooot
🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶
7/8 anonim válasza:
ó ez a rákos billentyűzet.. na mindegy
8/8 anonim válasza:
Na, milyen már egy napja 25-nek lenni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!