Miért csinálja ezt az egyik legjobb barátnőm? Mit kéne kezdenem ezzel a helyzettel?
Már egy pár hónapja feltűnt, hogy elkezdett utánozni engem a barátnőm. Hasonló ruhákat vesz fel, a haját is hasonlóan vágatta le és egyre többet használja a szóhasználatomat. Néha úgy érzem,ha én valamit jobban csinálok, akkor megdicsér, de ez olyan mintha csak hamis lenne. Olyan mű dicséret.
Sokszor úgy érezem, hogy ő versenyezni akar velem, be akarja bizonyítani, hogy ő jobb,neki hamarabb, jobban sikerül valami.És ez már eléggé idegesítő. Szerintetek miért csinálja? És én mit tegyek?
Tegyél pikirt megjegyzéseket rá, az arckifejezéseddel, hanglejtéseddel kifejezve, hogy nem örülsz. Á, látom, te is lila harisnyát vettél fel! Látom, tetszik neked a hajam, hogy te is olyanra vágattad! Nahát, én is milyen gyakran használom azt a szót, hogy ...! Hogy rászoktál te is!
Azért csinálja, mert nincs egyénisége, és a tiedet akarja használni, mert neked jobban bejön az élet. Nem tudom, mért a legjobb barátnőd, az enyém nem lenne.
Lehet nem is rosszból teszi, csak felnéz rád, nagyra tart, tetszik neki a stílusod és szeretne ő is olyan lenni.
Mint kb egy kistesó, amikor utánozza a nagyot.
Én is tapasztaltam sajnos, akkoriban 17-15 évesek voltunk én vagyok az idősebb, (10 éves voltam mikor megismerkedtünk) és feltűnt, hogy egyre többet utánoz. Teljesen olyan érzés volt mintha el akarná venni a személyiségem, és ugy éreztem már semmi különleges nincs bennem. Ha en vettem valamit neki is kellett, ha elkezdtem valami sorozatot akkor ő is ha új játékkal kezdtem el játszani ő is. Persze nem volt pofám szolni neki, ha szolok akkor valszeg haragban válunk el.
Aztán jött egy uj lány az osztályába és teljesen be volt zsongva hogy jaj ő is onnan jött ahonnan én. Aztan utána már vele foglalkozott, es ugy éreztem ujra vissza kaptam a személyiségem.
Szép lassan eltávolodtunk egymástól, de nem ugy hogy utáljuk egymást vagy rossz legyen a kapcsolatunk.
Mostmár mindeki elköltözött külön utakon járunk, havi szinten irogatunk egymásnak és teljesen mas az elétmódunk, még csak utánozni se lehet a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!