Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért jönnek tőlem zavarba a...

Miért jönnek tőlem zavarba a srácok?

Figyelt kérdés

Egyszerűen én ezt már nem értem. A pizza futártól elkezdve elég sok.. Pedig nem vagyok egy magamutogató, beképzelt liba..

Külsőmet így írnám le

168 cm

Derékig érő gesztenye barna haj

Homokóra testalkat

Vékony de formás

Zöldes barna szem (mandulaforma)

tegnapelőtt 10:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Ennyi infó alapján nem lehet tudni.
tegnapelőtt 10:16
 2/13 anonim ***** válasza:
84%

És mi van a jellemeddel?

És mégis mit gondoltál, milyen alapon kellene bárminek történnie a pizza futárral stb.?

tegnapelőtt 10:18
 3/13 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem csak simán nem nézel ki jól, viszont a közösségi média elhitette veled.

A pizzafutár úgy reagált, ahogy egy neki nem tetsző nőre reagálna, és te ezt félreérted.

tegnapelőtt 10:46
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
*elhitette veled, hogy igen.
tegnapelőtt 10:47
 5/13 anonim ***** válasza:
59%

Emberek, a kérdező azt akarja olvasni itt minden válaszban, hogy dögös, mint állat és minden hímnemű ember azonnal olvad a láttán, úgyhogy legyünk kedvesek és adjuk meg ezt neki, hadd örüljön.

Kérdező! Dögös vagy nagyon. 👌 Csak a leírásod elolvasása után elpirultam. 168 centi és derékig érő haly? 🥵 Hú, már most zavarban vagyok, asse tudom mit írok úristen mi lesz itt aaaaaah!!!

tegnapelőtt 11:12
 6/13 anonim ***** válasza:
67%
Nem jönnek zavarba. Valószínűleg félreértesz valamit.
tegnapelőtt 11:32
 7/13 anonim ***** válasza:
14%
Küldesz magadról egy képet? :)
tegnapelőtt 11:53
 8/13 anonim ***** válasza:
60%

Úristen, a pizzafutár, aki talán először látott, zavarba jött tőled! Biztosan nem látott aznap más nőt, főleg nem egy hozzád foghatót!

Ennyire hiányzik egy kis egofényezés? Tegyél ki pár képet valamelyik közösségi oldalra, és fürödj a sok simp imádatában.

tegnapelőtt 11:57
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, milyen a kisugárzásod, hogyan viselkedsz és öltözködsz, mosolyogsz-e. Csak a leírt külsőségek alapján nem tudunk ilyenre válaszolni érdemben.
tegnapelőtt 13:16
 10/13 anonim ***** válasza:
55%
Kancsal vagy?
tegnapelőtt 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!