Miért jönnek zavarba a társaságomtól az emberek? (18/L)
Elsősorban a korosztályomból, főleg a lányok, de idősebbek is, fiúk is. Több dolog is eszembe jut, de egyik magyarázat sem meggyőző. Nektek is volt már hasonló érzésetek? Mire tippeltek?
1. Nagyon sötét szemem van, ezért furcsa érzésük van, ha a szemükbe nézek.
2. Elég határozott véleményem van a világról, plusz jól tanulok, ezért megijednek a velem való beszélgetéstől, pl. mert azt hiszik, hogy mindig ki fogom javítani őket.
3. A hobbiaim, gondolkodásom stb. miatt földönkívüli vagyok, ezért féltik a "közös hangot".
4. A lányok: mert sejtik, hogy biszexuális vagyok (?)
5. Mert valaki valami nagyon durva pletykát terjeszt a hátam mögött, és megoszjta a Facebookon számára idegen ismerőseimmel, még az újakkal is. (Nyilván nem - csak viccelek.:))
6. Fogalmam sincs. Ötletek?
talán mert fárasztó vagy?
Mert azt hiszed különleges vagy, úgy is viselkedsz, és ezzel nem tudnak mit kezdeni.
Talán mert a modorod olyan amilyen..
Tudod ezer példát lehetne írni, de amíg nem látunk téged, nem beszélgettünk veled, nekünk fogalmunk sem lehet mi az ok..Ok lehet ezer.
Így ismeretlenül ezt nemigazán lehet eldönteni. Viszont ha az első három pont igaz, akkor én szívesen megismernélek, mert ezek számomra vonzó tulajdonságok!
Amúgy az emberek mindentől félnek és zavarba jönnek, ami szokatlan.
27F
Rengeteg oka lehet annak, hogy így reagálnak az emberek a jelenlétedre. Gondolom sok, kis dolog adódik össze.
Ezek alapján én is szívesen megismernélek, érdekes ember lehetsz.
21/L
A 2. utolsó része lehetséges. Viszont szerintem nem zavarba jönnek, hanem zavarja őket a társaságot.
Egy kissé nagyképű lehetsz, de így látatlanban nem tudom megmondani
Kösz a hasznos választ.
Az a nagyképű, aki a vélt vagy valós tulajdonságai miatt értékesebbnek tartja magát másoknál... Nem vagyok értékesebb másoknál.
Oké, hülyeségeken tudok agyalni... Erről beszélek.XD
Az elsőt megcáfolnám.
Én nagyon fárasztó tudok lenni mások számára sokszor. Főleg a barátaiméra. De ettől függetlenül nem vagyok kellemetlen társaság a számukra, sem zavarban sincsenek előttem... csak néha elérkezik náluk egy pont, hogy már teljesen lefáradtak. :D
Ha túlzottan közvetlen az ember, akkor is zavarba hozhat másokat. Saját tapasztalat. :)
13/L
Sztem csak nagy melleid vannak és amikor beszélnek veled nemtudnak a szemedbe nézni miattuk és így elszégyelik magukat. :)
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!