Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért jönnek zavarba a társasá...

Miért jönnek zavarba a társaságomtól az emberek? (18/L)

Figyelt kérdés

Elsősorban a korosztályomból, főleg a lányok, de idősebbek is, fiúk is. Több dolog is eszembe jut, de egyik magyarázat sem meggyőző. Nektek is volt már hasonló érzésetek? Mire tippeltek?

1. Nagyon sötét szemem van, ezért furcsa érzésük van, ha a szemükbe nézek.

2. Elég határozott véleményem van a világról, plusz jól tanulok, ezért megijednek a velem való beszélgetéstől, pl. mert azt hiszik, hogy mindig ki fogom javítani őket.

3. A hobbiaim, gondolkodásom stb. miatt földönkívüli vagyok, ezért féltik a "közös hangot".

4. A lányok: mert sejtik, hogy biszexuális vagyok (?)

5. Mert valaki valami nagyon durva pletykát terjeszt a hátam mögött, és megoszjta a Facebookon számára idegen ismerőseimmel, még az újakkal is. (Nyilván nem - csak viccelek.:))

6. Fogalmam sincs. Ötletek?

2014. máj. 2. 00:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%

ma 07:49

Mit cáfolsz meg???

Tudod, nem mindegy, hogy valaki gyerekként 13 évesen fárasztó hasonló korúak társaságában, vagy felnőttként fárasztó felnőttek társaságában.

Te vagy az élő példa, amikor az ember nem érti, és legszívesebben csak annyit mondana, hogy

psszt! A felnőttek beszélgetésébe ne avatkozz bele.

2014. máj. 2. 09:43
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

4-es vagyok.

Szerintem 13 évesen is lehet jó, értékes véleménye valakinek. A gyerekek sokszor okosabbak, mint a felnőttek... Nem kellene leszólni senkit, csak mert még "kicsi"...

Egyébként velem is volt ilyen. Sokat olvastam, jó voltam a legtöbb tantárgyból, én súgtam a többieknek a dolgozatok alatt. A hobbiaim nekem is nagyon mások voltak. Szerettem tanulni, ők nem. Nem hozott lázba az, hogy fiúk után koslassak a folyosón, mint az osztálytársaim, nem is voltam még tisztában a szexuális beállítódottságommal. Biszexuális vagyok én is, de ezt sokáig nem ismertem be magamnak.

A tanárok szerettek, a diákok nem mindig, mert okostojásnak tartottak, aki életképtelen egyébként. Csak mert nem rúgtam be velük minden este. Elég feltűnő vagyok, sokakat ez zavart.

Egyetemen más a helyzet. Itt is zavarba tudok hozni embereket, mert nyílt vagyok, elmondom a véleményem, nem vagyok kétszínű majom, sokszor nyersen fogalmazok. Nem vagyok még mindig valami nagy partyarc, de tartottam már bulikat, amikre szívesen eljönnek. Kitudódott a szexuális beállítódottságom is, bár nem tudom, hol állt meg a pletyka. Talán ez most egy ok, amiért néha megbámulnak. De nem is nagyon érdekel, hogy őszinte legyek...

2014. máj. 2. 10:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Én is megdugnálak...

Mégis honnan tudjuk?! Mellesleg miből gondolod, hogy zavarba jönnek? Nem lehet, hogy csak unnak téged?:D

2014. máj. 2. 11:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Fene se tudja ezt így látatlanban. A nagyon sötét szem (mi az hogy nagyon?...) önmagában nem hinném hogy ok lenne. Mondjuk lehet hogy furán nézel rájuk, a fekete szem pedig csak erősíti a "hatást". Ha a hobbiJaidat, meg a világnézetedet nem erőlteted senkire, akkor nem kéne hogy UFO-nak nézzenek. Még a nagyon szép emberek szokták zavarba hozni a többi embert, ha csaj az illető akkor főleg a pasikat, de lehet hogy a csajok meg riválist látnak benned, nem a biszexet. Na summa summarum, te vagy nagyon szép vagy, vagy sátánista. Vagy mind a kettő...
2014. máj. 2. 18:46
 15/16 anonim válasza:
Nagyon ismerős a helyzet számomra. Velem ez fiú létemre fordult elő. Én is mindig belemagyaráztam valami hasonló okba. Pl. biztos azért jönnek zavarba a társaságomban, mert magas vagyok és úgy nézek ki, mint egy árja. Vagy azért, mert a mai társadalmi értékeket, a céltalan ivást, cigizést meg ezeket megvetem és biztos azért hal el a téma. Aztán rájöttem, hogyha leszállok a földre és nem próbálom azokat a pontokat keresni, amiben különb vagyok másoktól, és nem arra törekszem ezáltal, hogy egy gátat állítsak a beszélgetőpartnerem és közém igazából tök jól el tudnék beszélgetni. Gimis vagy még egyébként? Mert még akkor nekem se sikerült ebből kitörnöm. Ott az volt a legnagyobb baj, hogy még az első évben stréber voltam, folyton jelentkeztem, a tanároknál rohadt erősen bevágódtam, és aztán egy kellemetlen sztereotípiát ragasztottak rám a diáktársaim, és ettől nem nagyon tudtam szabadulni később. Talán ezt az egész "zavart" is amiatt éreztem, mert nem tudtam elhinni, hogy a valódi énemet valaha is elfogják fogadni, ami a felszínes, rámragasztott jelzők mögött lapult. 19F
2014. máj. 3. 11:14
 16/16 A kérdező kommentje:

Hát, nem tartom magam szépnek, de ronda sem vagyok.

Igen, gimibe járok. Úgy érzem, nem kommunikálom azt, hogy

"más vagyok", mégis az jön le, hogy annak tartanak. Egyébként nem erőltetem rá a véleményem másokra, pont, hogy megtanultam bizonyos témákat kerülni (ha más felhozza, azért válaszolok rendesen). A vallás-téma még formálódik nálam, szóval nem tartom magam sem sátánistának, sem másnak.:)

2014. máj. 4. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!