Miért jönnek tőlem zavarba az emberek?
Figyelt kérdés
A legtöbb ember zavarba jön tőlem. De nem tudom miért. Mikor rájuk nézek el néznek, zavarba jönnek. Csak tudnám miért... Nem tudják tartani velem a szemkontaktustmárc. 12. 21:38
3/8 anonim válasza:
Altalaban attol lehet zavarbajonni, aki termeszetellenes, feszultseget leplezi.
4/8 anonim válasza:
Vagy ha brutál jól nézel ki. "A Napra lehet nézni, de rá nem"
5/8 anonim válasza:
- csúnya vagy, nem akarják továbbnézni
- szép vagy, zavarban van, ha elkapod a tekintetét
- sokat bámulod
- túl intimnek tart a szemezést, így elnéz
6/8 anonim válasza:
Én nem szeretem tartani a szemkontaktust, csak maximum a hozzám legközelebb állókkal. Nem érzem problémának.
7/8 anonim válasza:
Ne nézegessed őket csak úgy. Akkor nézz rá ha meg is szólalsz, mondani fogsz neki valamit, vagy legalább inteni hogy szia. A natúr bámulás unalmas és semmitmondó, kivéve ha valakit már régóta ismersz és szeretsz, vagy, ha össze akarsz vele jönni, de még arra is jobb ha mondjuk megszólalsz.
8/8 anonim válasza:
ne ámítsd magad azzal, hogy azért mert olyan nagyon jól néznél ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!