Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ilyen emberekkel minden...

Ilyen emberekkel minden kapcsolatot ajánlott megszakítani?

Figyelt kérdés
Középiskolában volt osztálytársam akivel tartottam a kapcsolatot sokáig. Bemutatott egy barátjának akit előtte nem ismertem. Ezzel a volt osztálytárssal már csak úgy tudtam találkozni, hogy ezt az új embert mindig hozta magával. Soha nem egyedül jött a megbeszélt találkozóra. Ez az új ember egy lehúzós, gúnyolódó, állandóan mindenbe bele kötő, lekezelő, rendkívűl agresszívan viselkedő ember. Amikor mondtam párszor a viselkedését a volt osztálytársamnak, mindig azt reagálta rá hogy de ez az ember gazdag. Tehát Ő megteteheti, hogy a másikkal lekezelően viselkedjen , mert Neki sok pénze van. Ilyen lkor már jobb teljesen megszskítani a kapcsolatot?
tegnapelőtt 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Megmondanám a barátomnak, hogy én vele szeretnék találkozni, nem ezzel a bunkóval. Ha nem nyitott rá, akkor megszakítanám a kapcsolatot.
tegnapelőtt 12:51
 2/3 anonim ***** válasza:
67%

Én is megmondanám neki, hogy vele egyedül, a másik embertől mentesen, szeretnék csak találkozni. Ha ez szerinte nem megoldható, hanyagolnám őt.

Csak azért, mert valaki gazdag, nem kellene csőbunkónak lennie..

tegnapelőtt 13:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Engem ez a barátom már nem nagyon szokott keresni. Már teljesen a példaképjeként tekinti ezt a bunkót. Ha mennek valahová engem nem is hívnak.
tegnapelőtt 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!