Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha az érettségi átadásnál az...

Ha az érettségi átadásnál az alábbi dolgot megcsinálom, akkor abból lehet probléma?

Figyelt kérdés

Idén láttam egy érettségi átadási ceremóniát az iskolámban (előrehozott érettségi miatt), én jövőre érettségizem.

Jövőre amikor én fogom átvenni, akkor egy náci karlendítéssel akarok búcsúzni az osztálytól és a tanároktól.

Nincs rá különösebb indokom miért akarom megtenni, talán szeretném ha így emlékeznének rám.

Az utolsó nap büszkén tudatnám velük a politikai nézetemet.

Eddig nem hangoztattam, mert nem ez volt a legfontosabb és nem is akartam összetűzést, de ha már megvan az érettségi, akkor büszkén felvállalnám.

A kérdés, hogy ennek lehetnek jogi következményei?

Úgy tudom hazánkban a náci karlendítés nem tilos közterületen, de az iskolákra nem tudom mi érvényes.

2017. jún. 25. 02:33
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
Nem néztem az eddigi kommenteket, de ezt amúgy érettséginek hívják; miért lenne fontos neked, hogy tudják a nézeteidet? Billy Ray mondott valami olyat, hogy a vélemény olyan, mint a s..gly.k. Mindenkinek van, de nemtom hogyan folytatta, szóval a te véleményed az a te dolgod, attól nem lesz senkinek jobb, hogy ott villogsz vele. Az nem viszi előbbre semerre a világot. Utána meg sok év után meg lehet, hogy megbánnád, mert tök bénának tartanád. Még az is lehet, hogy ez is benne van a pakliban. Vagy megutálnának páran, akár diákok, akár tanárok, vagy nemtom. Szóval,minek csinálnád? Tök fölösleges. Ez nem visz előre senkit. Tehát alapjáraton nem is lenne neki jelentősége; te nem tudom, miért tulajdonítasz neki; tényleg mindenkinek van véleménye, azt csá.
2017. jún. 26. 23:49
 52/61 A kérdező kommentje:

Azért tulajdonítok neki nagy jelentőséget, mert a gimnáziumban éltanuló vagyok és nem "bontom" a rendet és nem vagyok tiszteletlen (ebből már kinőttem).

A tanárok valamennyivel több tisztelet mutatnak irányomban, mint egy átlag diák felé és biztosan nem nézik ki belőlem.

Aztán a 4 év után megtudnák, hogy a kitűnő tanuló Hitler szimpatizáns, biztos nagy koppanás lenne.

Az első reakció biztos az lenne a legtöbb részről, hogy ez hülye, de biztosan elgondolkodnának, hogy "ez az okos gyerek nem lehet ennyire hülye hogy felnéz Hitlerre, de mégis ezt teszi, lehet Hitler mégsem volt olyan rossz?"

Érdekesség:

Volt egy felsőbb éves tanuló, az érettségi tablóra mindenki képe alatt volt egy idézet, a srác azt akarta, hogy: "Nem vagyok rasszista, de a sárgán még átmegyek."

Az osztályfőnökük megtudta, hogy szélsőjobbos a világnézete és meg is utálta, ő nem volt éltanuló.

2017. jún. 27. 00:09
 53/61 anonim ***** válasza:
92%

>>de biztosan elgondolkodnának, hogy "ez az okos gyerek nem lehet ennyire hülye hogy felnéz Hitlerre, de mégis ezt teszi, lehet Hitler mégsem volt olyan rossz?"<<

Érdekes logikus gondolkodással vagánykodnod egy ilyen kijelentés után....

2017. jún. 27. 06:08
 54/61 anonim ***** válasza:
93%

A vélemény olyan, mint a s.eg.lyuk, mindenkinek van, csak senki nem kíváncsi a máséra.

2017. jún. 27. 06:09
 55/61 anonim ***** válasza:
94%

Éltanuló vagy ba..zeg, az hát :D A Mucsaröcsögei kisegítőgimnáziumban? Ide figyelj Peter, ge..cire gáz ez az egész. Én is ilyen tacskóként tök "menő" dolognak tartottam ezt a náciskodást, mint ahogy rengeteg kortársad, csak az a baj, hogy az ember elég hamar kinövi és utána visszatekintve már nem olyan vicces.

Amúgy az istenért se akarlak lebeszélni róla, imádom ha mások égetik magukat. Leírod most magad az életben pár évre és legalább utat engedsz az értelmesebbjének.

2017. jún. 27. 08:53
 56/61 anonim ***** válasza:
97%

"ez az okos gyerek nem lehet ennyire hülye hogy felnéz Hitlerre, de mégis ezt teszi, lehet Hitler mégsem volt olyan rossz?"

Inkább:

-Na, már megint bebizonyosodott, hogy attól még nem lesz valaki intelligens, hogy be tudja magolni az anyagot.

2017. jún. 27. 10:52
 57/61 A kérdező kommentje:
Főleg a reál tárgyak magolása, az a kedvencem :)
2017. jún. 27. 12:00
 58/61 anonim ***** válasza:
100%
Na aztán hogy sikerültek az érettségik te zseni? Történelem azért remélem meglett kettessel.
2017. jún. 27. 12:37
 59/61 anonim ***** válasza:
93%
Az a baj, hogy hiába vergődik valaki a színjeles bizonyítványával, mert ez a szalonnáci marhaság még a legjobb képességűeket is be tudja húzni. Hátha kinövöd.
2017. jún. 27. 13:19
 60/61 anonim ***** válasza:
65%
sz o p d le hitlernek a f a sz á t azt csinálsz amit akarsz te szellemileg visszamaradt rohadt köcsög náci imádó kretán f a sz.... hiába ir itt neked bárki bármit csak bizonygatod a saját nyomorodat akkor csináljad te nagy náci..... szivjál gázt
2017. jún. 27. 20:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!