Ha az érettségi átadásnál az alábbi dolgot megcsinálom, akkor abból lehet probléma?
Idén láttam egy érettségi átadási ceremóniát az iskolámban (előrehozott érettségi miatt), én jövőre érettségizem.
Jövőre amikor én fogom átvenni, akkor egy náci karlendítéssel akarok búcsúzni az osztálytól és a tanároktól.
Nincs rá különösebb indokom miért akarom megtenni, talán szeretném ha így emlékeznének rám.
Az utolsó nap büszkén tudatnám velük a politikai nézetemet.
Eddig nem hangoztattam, mert nem ez volt a legfontosabb és nem is akartam összetűzést, de ha már megvan az érettségi, akkor büszkén felvállalnám.
A kérdés, hogy ennek lehetnek jogi következményei?
Úgy tudom hazánkban a náci karlendítés nem tilos közterületen, de az iskolákra nem tudom mi érvényes.
Miféle náci vagy te, hogy gyakorikérdéseken érdeklődsz, hogy rendbonthatsz-e?
Amúgy szerintem megúsznád, de ez fog megmaradni rólad a tanáraidban, meg az osztálytársaidban, ami akkor necces, ha életedben el akarsz még menni osztálytalálkozóra.
Bár büntetendő, de megúszhatod, ha arra hivatkozol, hogy csupán állampolgári jogodat gyakoroltad!
Alap: hülyének lenni állampolgári jog!
Jut eszembe:
"láttam egy érettségi átadási ceremóniát"
Milyen érettséget adnak át ilyenkor?
A bizonyítvány nem egyenlő az érettséggel!
Amit tervezel, az nem vagányság, de még csak nem is jófej dolog, hanem nemes egyszerűséggel feltűnési viszketegség.
Ha az osztálytársad lennék, egyszerűen szemközt röhögnélek és az életben többet nem vennélek komolyan, - mehetnél a "bohócok" fiókba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!