Ha az érettségi átadásnál az alábbi dolgot megcsinálom, akkor abból lehet probléma?
Idén láttam egy érettségi átadási ceremóniát az iskolámban (előrehozott érettségi miatt), én jövőre érettségizem.
Jövőre amikor én fogom átvenni, akkor egy náci karlendítéssel akarok búcsúzni az osztálytól és a tanároktól.
Nincs rá különösebb indokom miért akarom megtenni, talán szeretném ha így emlékeznének rám.
Az utolsó nap büszkén tudatnám velük a politikai nézetemet.
Eddig nem hangoztattam, mert nem ez volt a legfontosabb és nem is akartam összetűzést, de ha már megvan az érettségi, akkor büszkén felvállalnám.
A kérdés, hogy ennek lehetnek jogi következményei?
Úgy tudom hazánkban a náci karlendítés nem tilos közterületen, de az iskolákra nem tudom mi érvényes.
5-ös: A héten volt szóbeli érettségi annak az osztálynak ahova beosztottak, mint előrehozott érettségizőt.
A három napos érettségi utolsó napján volt az érettségi és egyben a bizonyítvány átadás is.
Gondolkodni nem fájdalmas, szóval ne te kérdezz vissza, előbb tájékozódj...
A Btk. mely pontja szerint büntetendő?
Remélem ez csak vicc. Akkor a romák pedig köcsögdudázzanak, a homoszexuálisok pedig csókolózzanak a pódiumon? Jó, hogy nem eme ünnepi alkalomból lecsapsz egy romát.
Nőlj fel picit! Ez nem a karlendítésről szól, ugyanúgy, ahogy a kereszténység sem a halról..
Ahogy Ben Parker mondta a pókemberben Peter-nek:
Olyan ember leszel egész életedben amilyenné most válsz (érettségi végére).
Vagy valami ilyesmi.
Szóval én már nem "növöm ki".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!