Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha az érettségi átadásnál az...

Ha az érettségi átadásnál az alábbi dolgot megcsinálom, akkor abból lehet probléma?

Figyelt kérdés

Idén láttam egy érettségi átadási ceremóniát az iskolámban (előrehozott érettségi miatt), én jövőre érettségizem.

Jövőre amikor én fogom átvenni, akkor egy náci karlendítéssel akarok búcsúzni az osztálytól és a tanároktól.

Nincs rá különösebb indokom miért akarom megtenni, talán szeretném ha így emlékeznének rám.

Az utolsó nap büszkén tudatnám velük a politikai nézetemet.

Eddig nem hangoztattam, mert nem ez volt a legfontosabb és nem is akartam összetűzést, de ha már megvan az érettségi, akkor büszkén felvállalnám.

A kérdés, hogy ennek lehetnek jogi következményei?

Úgy tudom hazánkban a náci karlendítés nem tilos közterületen, de az iskolákra nem tudom mi érvényes.

2017. jún. 25. 02:33
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 anonim ***** válasza:
És miért akarsz így búcsúzni tőlük Peter Parker?
2017. jún. 26. 14:58
 42/61 anonim ***** válasza:
91%
Igazából nem értem minek születtél meg XDXD Pókembert meg ne alacsonyítsd le a TE szintedre XDXD
2017. jún. 26. 15:26
 43/61 anonim ***** válasza:
96%
Megkérem a kedves kommentelőket, hogy ne foglalkozzanak ezzel az "emberrel". :'D
2017. jún. 26. 15:34
 44/61 anonim ***** válasza:
100%
Először be akartam jelenteni a kérdést, mert vagy ócska troll vagy, vagy provokálni akarsz, vagy pedig ezzel az agyf@s.zal hergelni a népet, és egyik se ide való. De aztán az jutott eszembe, hogy lássa csak mindenki, miféle fiatalságot termeltünk ki az elmúlt 20 évben. :/
2017. jún. 26. 21:30
 45/61 A kérdező kommentje:

Úgy bizony, mindenki láthatja, hogy még vannak árja emberek, akiknek nem ferdült el a nézetük és nem félnek a szélsőséges nézetektől.

Árják mindenki felett!

2017. jún. 26. 22:10
 46/61 anonim ***** válasza:
100%
Az árja faj a német volt. Hidd el Téged ez nem érint.
2017. jún. 26. 22:41
 47/61 A kérdező kommentje:

46-os, ha lenne értelem az agyadban akkor utána néztél volna a dolognak mielőtt hülyeséget írsz csak azért, mert kapásból utálod a szélsőséges politikai nézeteket (ezt tanították neked).

Kis késő esti felvilágosítás:

Az árja kifejezés többféle

árnyalatban került használatba: (...)

2. sok antropológus a zsidó vértől mentes európai népek, illetve egyének megjelölésére fogadta el az árja elnevezést.

A Harmadik Birodalom Adolf Hitler felfogását követve a 2. értelmezésben fogalmazta meg az "árjaparagrafust". Eszerint árjának számít minden olyan európai ember, akiben legalább dédszülőkig bezáróan nincsen zsidó vér.

Az árjaparagrafus feltételeinek tehát megfelel a magyar is, ha családjába nem került be zsidó vér.

2017. jún. 26. 23:01
 48/61 anonim ***** válasza:
Tehát akkor Peter Parker arra büszke, hogy nem tartozik egy nagyin csekély, pár milliós europid nemzetiségbe? Ennyi a nagy kunszt? Hát ettől nem lettél egy übermensch, az biztos.
2017. jún. 26. 23:36
 49/61 anonim ***** válasza:
nagyon*
2017. jún. 26. 23:37
 50/61 A kérdező kommentje:
De te sem lettél kemény megmondóember, attól hogy beírsz egy baromságot nem is a kérdésre válaszolva, majd miután felhívom szíves figyelmed a tévedésedre flegmán beírsz valamit és (kicsit sem viccesen :( ) Peter Parker-nek szólítasz.
2017. jún. 26. 23:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!