Felvi.hu hiba? Miért van 0 pontom a jelentkezésnél? Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
A jelentkezésnél azt írja hogy 0 pont valamint h "Pontszámítás indoka: A jelentkezésen középszintű érettségi vizsgaeredmény nem fogadható el"
Romániában érettségiztem de minden papíromat lefordíttattam ahogyan kell és el is fogadták..
Néhány kép a "jelenségről"
2017. máj. 1. 22:30
1/14 anonim válasza:
Külön érdekesség, hogy FOSZK-nál beszámolták. Velem is hasonló történt, írtam nekik e-mailt, még nem kaptam választ.
2/14 anonim válasza:
Arra a szakra emelt szintű érettségit kellett volna tenned, de nem tettél.
3/14 A kérdező kommentje:
A szakleírásban azt írja hogy Közép vagy emelt szintű érettségi szükséges
2017. máj. 1. 22:40
4/14 anonim válasza:
Ez nem igaz, turizmusra nem kell emelt, mégis 0 pontja van.
5/14 anonim válasza:
Az első képhez: kettőt kell választani: magyar nyelv és irodalom v. matematika v. társadalomismeret v. történelem v. egy idegen nyelv(24) (legalább egyet emelt szinten kell teljesíteni)
A turizmus szaknál pedig nem éred el az államilag meghatározott minimumot.
6/14 A kérdező kommentje:
Kettes válaszolónak mondanám h a leírásban ott van h Romániában érettségiztem
Itt nincsenek szintek...mindenki ugyanazt az érettségit írja, nem lehet választani
2017. máj. 1. 22:47
7/14 anonim válasza:
#2 vagyok, világos, hogy Romániában érettségizel, de Magyarországon felvételizel. Jelentkezned kellett volna a megfelelő tárgyból a magyar rendszerben az emelt érettségire.
8/14 anonim válasza:
Kommunikáció és média esetében legalább az egyik erettsegid emelt szinten kell teljesíteni
9/14 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeség amit kérdezek de már idénről ez a dolog nem pótolható?
2017. máj. 1. 23:03
10/14 anonim válasza:
Sajnos már nem, hónapokkal ezelőtt volt a jelentkezési határidő. Májusban már a vizsgák lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!