Felvi.hu hiba? Miért van 0 pontom a jelentkezésnél? Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
A jelentkezésnél azt írja hogy 0 pont valamint h "Pontszámítás indoka: A jelentkezésen középszintű érettségi vizsgaeredmény nem fogadható el"
Romániában érettségiztem de minden papíromat lefordíttattam ahogyan kell és el is fogadták..
Néhány kép a "jelenségről"
2017. máj. 1. 22:30
11/14 anonim válasza:
Vicces hogy egyből mindenki a felvit feltételezi ilyenkor hibásnak.. nem pedig azt keresi hogy ő maga mit rontott el. amire ugye nagyobb az esély
12/14 anonim válasza:
Nem hibáztatom a felvit, csak furcsa, hogy van már érettségim (külföldi és moi emelt) mégis 0 pontom van (440 helyett). Volt osztálytásaimat felvették ugyanezekkel az érettségikkel ugyanarra a szakra, amire én jelentkezem.
(Első válaszoló voltam.)
13/14 anonim válasza:
én itt most az általános esetre céloztam nem rátok... hogy mindenki egy nagy, viszonylag jól bejáratott és kevés hibával operáló rendszert kezd hibásnak tartani, és nem jut eszükbe hogy a saját hibavalószínűségük sokkalta nagyobb
14/14 anonim válasza:
#13-as Azért a felvi sincs a helyzet magaslatán. Egy másik topicban már kitárgyaltuk ezt.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!