A szaktanári jövőt ront?
Figyelt kérdés
Kedves válaszolók! Az iránt érdeklödnék, mert lehet hogy kapot szaktanárit mert kiszerettem volna kapcsolni a telefonomat. Helyettes tanár volt benn. Matek óra volt és meg kikapcsoltam a telefonomat. Erre elveszi a tamár mivel hogy puskáztam (szerinte). Elvette én meg elnézést kértem többször. Péntek volt. Óra végén próbáltam tiztázni, de nem nagyon sikerült. Mások mondták hogy csak fenyeget, szerintem ez gyakori. Máskor volt ilyen eset de nem velem. Akkor az eredeti tanár vettel el a telefont valakitől és ő szerintem nem mondot semmit. Na szóval 8-os vagyok. Felvetek a Trefort Ágeston SZKI-be. Attól még tanulhatok tovább ott abbam a suliban ahol felvettek? Mert izgulok a barátaim szerinte csak fenyegetett. Kérlek válaszoljatok! Köszönöm!2017. máj. 13. 17:16
11/11 anonim válasza:
Én azért kaptam szaktanárit meg kifogyott a golyóstollam és kértem a padtársamtól egy tollat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!