Jogosan kaptunk ezért szaktanárit?
Ma volt rajz óránk és a tanár beírt nekem és a barátnőmnek,mert beszélgettünk.(a tanár nagyon hamar ideges szokott lenni,mert kb.mindenki beszél,néhányan telefonoznak is). Egyébként ez a nő egyáltalán nem tanárnak való,nem tud fegyelmezni. Nagyon művészies,csak és csak a művészet,mindenhol,ő mindenkiben a művészetet látja,szóval elég elszállt tanár. A legtöbb órája után(nem velünk) sírva megy az igazgatóhelyetteshez,nagyon gyenge az idegrendszere is. (Nem a gyerekek állatok,alapjáraton ez egy normális suli). A mai órán is mindenki beszélgetett,de csak kettőnknek írt be.(rajzolás közben lehet beszélgetni,normál hangerőn-mi is így tettünk). Az rendben van,hogy zavarta a beszélgetésünk,de nem csak mi beszélgettünk,voltak nálunk hangossabbak is.Nem tudom lenyelni,hogy csak kettőnknek írt be.A tanárnak mellesleg vannak elég csúnya kirohanásai is,ha ideges. Ezek mellet néha elhagyja a száját egy-két csúnya szó. Már egyébként ő is megmondta,hogy nem ide való.
Kicsit úgy tűnhet,hogy én próbálom felhalmozni rossz tulajdonságokkal,de ő tényleg ilyen,nagyon sok diák szerint,senki sem szereti,csak akik a szakkörére járnak. Csak már senki nem bír magával,8.második félév van,itt a jó idő,túl vagyunk a felvételiken,de ő még 2 iránypontos sperspektívákat rajzoltat velünk. Remélem valamennyire összeszedetten írtam,bocsi ha van valami hiba. Ja és nem azt várom,hogy mindenki értsen egyett velem,csak hogy mondjátok el őszintén a véleményeteket.
Értem én, hogy szerinted a tanár idegileg nincs toppon, hogy nem tud fegyelmezni, de akkor is van egy szabály. Órán az órára kell figyelni, és ha valaki ez esetben a tanár (legyen bármilyen is) megtiszteli az osztályt azzal, hogy az órára készülve tanít titeket, akkor tiszteljétek már meg azzal, hogy nem beszélgettek, és rá figyeltek. A tanárnak valószínű, hogy elege lett a zsivajból, és lehet a ti hangotokat hallotta a legjobban, így titeket büntetett. A büntetés valahol jogos, végül is zavartátok az órát. Az nem mentség, hogy az egész osztálynak be nem állt a szája.. Tudod erre azt szokták mondani, hogy "miért ha egy hülye a kútba ugrik akkor te is ugrassz??"
Más részről valahol megértem, hogy bánt az intő, mert nem csak ti voltatok azok akik az órát zavartátok.
Rendben,köszönöm szépen mindenkinek a válaszát,elgondolkodom a dolgon,és lehet hogy igazatok van,csak hát persze tényleg bánt ez az intő :\
Ment a zöld kéz mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!