Szerintetek jogosan akadtam ki? 17/L
a testnevelés tanár 3-ast adott félévkor nekem... pedig 7 éve rendszeresen karatézom ( heti 3x2 órát) emellett pedig futni is szoktam..
Három jegyet kaptunk idén egyet kötélmászásra, egyet focira, egyet pedig egy balettgyakorlat bemutatására..
A kötélmászásra 2- est adott mert a lábamat nem használtam, csak karból másztam és " azt a lányoknak nem kell tudni"..a focira 4-est adott a balettra pedig hármast pedig mindent megtettem hogy szépen megcsináljam, de a karate miatt izmos vagyok nem pedig kecses ezért "nem adhatott jobb jegyet"
Hova jársz, ahol ilyen balettgyakorlatokat kérnek számon tesin? :o
Amúgy ilyeneken ne akadj ki, ha csak nem olyan helyre mész ahol a tesivel felvételizel, akkor teljesen mindegy hányast ad a tanár. Én is 3-as vagyok pedig mindig sportoltam valamit, egyszerűen béna vagyok az ilyen tornaórai dolgokhoz.
Az átlagod mindenképpen 3-as, viszont a művészeti és a sport tantárgyakat máshogy kell osztájozni, a félévi jegyed ezektől függ: -átlag(jegyek)
-odafigyelés
-aktívság
-magatartás
És az általa felmért fizikai állapotodnak megfelelő szereplés egy feladatnál. A balett jegyed valószínűleg nem nézte, mert tudja rólad ezeket. Viszont a kötélmászásra odafigyelhettél volna, hiszen nyilván elmondta mit vár el. Valószínűleg tőled többet vár ezért adott 3-ast.
jogosan.menj az igazgatóhoz és panaszold be.esetleg hívd ki valamilyen versenyre a tanáriban nagy nyilvánosság előtt,akkor azt nem utasíthatja vissza.
ezt a focis dolgot se értem.ez alapkövetelmény egy lány esetében is újabban?
6-os!
Ott a pont felesleges a tesi teljesen....
Hoffmann József párttitkár elvtarsnő alias magyar tigris narancs bőrében sem tesizik heti 5x de ahogy látom amugy se :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!