Szaktanári figyelmeztetésnél felhívják a szülőket?
Figyelt kérdés
10. Osztályba járok, nagyon tartok attól hogy kiderül, mert szüleimnek az egészségi állapota most nem a legjobb... nem gondoltam hogy ez lesz a vége...#szaktanár #szülők értesítése
2016. máj. 23. 21:52
1/6 gnoomage válasza:
Nem, de beírják és alá kell íratni, meg ha te eddig jó fiú voltál lehet felhívja ofőd a szüleidet, hogy mi lett, van e baj otthon...
2/6 anonim válasza:
Nem igazan szokás.habar iskola is válogatja..jobban mondva tanárok.van olyan aki bizalmasabb,telefonal(inkabb oszt.fok.)de van ahol a beírás aláírása eleg .es csak akkor telefonálnak ha nincs alairva
3/6 anonim válasza:
nem, de beírják, otthon alá kell iratnod, és bemutatni másnap
4/6 anonim válasza:
És mielőtt bármi baromságon törnéd a buksidat, a szüleid aláírásának meghamisítása bűncselekmény.
5/6 anonim válasza:
Úgy értesültem létezik internetes napló. És létezik szülői értekezlet amikor bepillantást lehet nyerni a naplóba...szóval ki fog derülni...jobb lenne ha elmesélnéd nekik inkább, rosszabb lenne ha más mondaná el...nem a világ vége egy szaktanári.
6/6 anonim válasza:
Azért ilyen kérdéseknél hálát adok az istennek ,hogy régen azért jó kis korszak volt,semmilyen internetes napló meg aláiratási hülyeség nemvolt....annyi szaktanárim volt hogy az én oldalom mellé külön egy pénztárgép blokkot tettek és odairták a többi szaktanárit több mint 20volt :D,de jó is volt akkor még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!