Hogy mondjam el a szaktanári figyelmeztetést? Többi lent!
Na szoval, angol ora volt... egyik fiuval, es baratnommel beszeltunk. A tanar rankszolt, en abbahagytam, de ok nem. Majd a tanarno annyira merges lett, hogy elkerte mindharmunk ellenorzojet, ugy hogy en nem is beszeltem mar egy csepet se! Ezutan nekem mondta haragosan, mint valami "kutyanak", hogy olvassam a feladatot. Mondom: Na, de most nem is beszeltem. (Az a szokasa, hogy akik rendetlenkednek, felolvastat veluk valamit) olvastam a feladatot..hirtelen olyan ideges lett (mert nem tudtam kiejteni egy szot), hogy beirta a szaktanarit. Tenyleg nem vagyok nagyszaju, de csak par szot valtottam veluk, es a figyelmeztetes utan felajanlottam, hogy beulok valami embermentes helyre, ahol csendbe tudok lenni...:(
Na ezt hogy mondjam el anyumnak? Tudom, hibas vagyok, de ha megtudja tuti kapok pofot/tilalmat.:(
A száddal.
Emiatt megváltoztatják a döntésüket, és nem vesznek fel. Legközelebb jobban meggondolod, hogy szarba veszed-e a tanár munkáját vagy nem.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez a véleményem a helyzetről.
Akkor kezdjük. Egy szaktanári, osztályfőnöki, igazgatói értéke = a 0-val. Nem számít sehova sem..
Maximum a magatartás-szorgalom dolgokba de annak is az értéke szintén = a 0-val. (ezek se számítanak sehova)
Gondolom ez általános iskola... Gimibe nem azt nézik, hogy hány beírásod, feketepont, anyámkínja volt hanem, hogy milyen a tanulmányi eredményed, vagy amiket írtál felvételiket..
Egyetemre meg az érettségit (vagy még az évvégi jegyket) döntéstől függ.
Anyukádnak üzenném, hogy aki ad egy beírásra vagy ilyesmire és ezt pofonnal/tilalommal jutalmazza annak valami baja van..
Mindenki szokott beszélgetni elvégre társas lények vagyunk és miért a gyerek a hibás ha a tanár nem tudja a figyelmet fenntartani? Elvégre az is a munkakörébe tartozik... Ő is beszélgetett anno
Én a tanárodnak azt mondtam volna, hogy írjon még be 2-őt azután meg tanuljon meg tanítani.. rendesen tanítani
Amíg a gyerek jól tanul, nem jár rossz társaságba az iskola viselkedése nagyon másodlagos..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!