Kaptam egy szaktanári figyelmeztetést, mert énekórán
túl hangosan énekeltem, és sokat nevettem. Az ofőm pedig
meglátott, hogy osztálytársammal a tollam dobáltuk és
lehívta az igazgatót, aki azt mondta, hogy csak 4-es lehet
már a magatartásom. SOS?!
Figyelt kérdés
Attól félek, hogy mivel kitűnő lennék, meglenne 5 dicséret,gáz lenne, ha 4-es magatartást kapnék, mert akkor nem lennék kiváló... nálam ez számít, mivel még 5.-es vagyok! Hogyan engesztelhetném ki a tanárokat, hogyan moshatom magam tisztára? Ma este, a hosszú hétvége miatt elkezdek írni egy levelet, ofőnek, igazgatónak, énektanárnak, és oda fogom nekik adni. De vajon ez elég lesz?!... Nagyon parázok!:(
Előre kéne gondolkodni. Mégis mit vártál, hogy megdicsérjenek, mert zavarod az órát a vihogásoddal, dobálással? Én idén nem adnék 4-es jegynél többet, de nyugodjon meg a lelked.
A tanárok zöme ha kitűnő tanuló valaki, akkor egy magatartási jeggyel nem fogják az kiváló átlagát rontani.
Mindenesetre egy bocsánatkérés jól jöhet.
2014. máj. 29. 18:32
2/5 A kérdező kommentje:
Az már megvolt. Meg most fejeztem be igazgatónak a levelet, 2 oldalas lett. Teleírtam, hogy már megbántam(mert tányleg már megbántam...), meg hogy nem is tudom, hogy jutott ilyen hülyeség az eszembe. Az énektanárt kiengeszteltem már egy kicsit, házi sütivel, azt mondta, talán még le is húzza, és megmondja ofőnek, hogy annyira nem is vagyok rossz. Azért még várom a válaszokat...
2014. máj. 29. 18:35
3/5 anonim válasza:
Akkor is kitűnő vagy, ha a magatartás 4-es, és szerintem egy kitűnő tanulón könnyebben megesik a tanárok sízve, főleg, ha látják, hogy megbánta.
2014. máj. 29. 20:01
4/5 anonim válasza:
De egyébként milyen osztályfőnök az, aki egy tolldobálásért odahívja az igazgatót? Ő nem tudja elintézni?
2014. máj. 29. 20:02
5/5 anonim válasza:
szánalmas vagy -.-
megcsinálod a hülyeséget aztán meg jön a megbánnom így meg úgy.
volt egy ilyen osztálytársam, utáltuk nem csak azért mert stréber volt,beképzelt és okoskodó hanem mert állandóan zavarta az órát utána meg nyávogott.
ha ilyen maradsz kiszülj fel rá, hogy közép iskolában szét szednek!
amúgy meg én tanárként is egy szánalomnak tartanálak, ha hülyeséget csinálsz méltósággal vállald a felelősséget, ne nyalizz utána.
amúgy meg strébernek így is úgy is megadják az ötöst.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!