Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen következményei lehetnek...

Milyen következményei lehetnek a szaktanári rovónak?

Figyelt kérdés

Ma kaptam a rajztanáromtól egy szaktanári rovót. ( Én nem éreztem ilyen súlyosnak az esetet, de sajnos ebbe nincs beleszólásom.) Azt szeretném kérdezni, hogy ez a félévi bizonyítványba mit fog számítani vagy esetleg másnál? Ez mennyire súlyos? ( Azért kérdeztem, mert még eddig soha nem kaptam semilyen figyelmeztetőt.

9. es tanuló vagyok

( Még mielőtt jönnek, hogy " büszke lehetsz rá " meg ilyesmi elmondom, hogy nagyon szégyellem magam és nagyon meg fogom húzni magam.)

2015. dec. 8. 15:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
62%
Semmi. És ezt ne szégyelld, mert nincs mit szégyellned. Van, aztán ennyi. Semmit nem befolyásol abszolút.
2015. dec. 8. 15:47
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
kapsz otthon egy pofont, más következménye nem lehet.
2015. dec. 8. 15:48
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
tavaly mi is be voltunk fosva, amiért kaptunk 1 igazolatlant (és egyébként most is)...és nem történt semmi :) a szaktanári (főleg emiatt nem ér semmit) rovó meg még jelentéktelenebb
2015. dec. 8. 15:51
 4/11 anonim ***** válasza:
75%
A szaktanárinak semmi értelme. Annyit jelent mintha elmondaná az osztályfőnöködnek, hogy viselkedtél, ő meg megszid ezért. Na meg a szüleid is megdorgálnak, de szerintem nevetséges.
2015. dec. 8. 15:52
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
ÁÁ szerintem nem is gyerek, akinek nincs. :)
2015. dec. 8. 15:53
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Az égvilágon semmi következménye nincs, maximum ha olyanok a szüleid, akkor megbüntetnek. Diákéveim során (mostmár a tizediket húzom :P) legalább 20 szaktanárit biztos kaptam. Alsóban leszidtak itthon, de már hozzászoktak. Arra viszont figyelni kell, hogyha sokszor kapsz szaktanárit, akkor az osztályfőnök is be fog írni egyet, és ha abból is kijön a 3 (nálunk annyi) akkor az igazgatóhoz is eljut. Elvileg 2 után fegyelmi.. (de lehet hogy ez is sulifüggő)
2015. dec. 8. 15:57
 7/11 anonim ***** válasza:
76%

Emberek nem értem, ti nem a szaktanári intőre gondoltok?

figyelmeztető-intő-rovó

szaktanár-oszt.főn.-igazgatói

és legfelül a fegyelmi tárgyalás

én így tudom a sorrendet, ez alapján pedig nem jelentéktelen

pl. magatartás 5 már nem lehet, ha jól tudom. De lehet, hogy ez iskolafüggő. Én igazgatói rovóig jutottam anno, de nem lett fegyelmi, csak ne lógj sokat mint én. Szerencsére azóta minden szuper. Egyetemre járok, úgyhogy nem lett nagy baj.

2015. dec. 8. 16:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Semmilyen. Én minden évben kapok osztályfőnöki figyelmeztetést is (mert mindig elfelejtem aláíratni anyáékkal az ellenőrzőmet...és ezért már az ofő figyelmeztetést ír be -.-"), még sincs miatta soha semmi.
2015. dec. 8. 17:44
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Elmondatam anyumnak , megkérdezt, hogy kitől kaptam és miért. Elmondtam, hogy a rajztanártól és azért, mert a tanár késett mi meg hülyéskedtünk. Azt mondta szerencsére, hogy semmi jelentősége nincs nincs semmi baj.

Ugyhogy ezt simán megúsztam :)

2015. dec. 8. 20:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 4.-es voltam általános és csak ebben az évebe kaptam 3 osztályfőnöki rovót és egy igazgatói szóbeli intést. :D XD
2015. dec. 29. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!