Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen következményei lehetnek...

Milyen következményei lehetnek a szaktanári rovónak?

Figyelt kérdés

Ma kaptam a rajztanáromtól egy szaktanári rovót. ( Én nem éreztem ilyen súlyosnak az esetet, de sajnos ebbe nincs beleszólásom.) Azt szeretném kérdezni, hogy ez a félévi bizonyítványba mit fog számítani vagy esetleg másnál? Ez mennyire súlyos? ( Azért kérdeztem, mert még eddig soha nem kaptam semilyen figyelmeztetőt.

9. es tanuló vagyok

( Még mielőtt jönnek, hogy " büszke lehetsz rá " meg ilyesmi elmondom, hogy nagyon szégyellem magam és nagyon meg fogom húzni magam.)

2015. dec. 8. 15:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
most ha nem lehet a magatartás 5-ös, az kit érdekel? :) már nem azért, de nekünk 3-ast adtak már az igazolatlan miatt is, és alapból mivel nem veszek részt a közösségi munkákban, minden hónapban 4-est kapok, egy rosszabbtól nem lesz év végén is rosszabb a jegyem...és egyébként sem nézik, felvételinél sem...Eddig jól megvoltam a négyessel, és ilyen feltételek (hogy már egy igazolatlanért is az jár) mellett a 3-as sem rossz (jónak sem mondom). Az meg a másik, hogy ha ez az első ilyen figyelmeztetése, akkor még inkább nem fog számítani sehol...
2015. dec. 29. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!