Ti fel lennétek háborodva?!
Ha pl. te megnyernél/bármilyen helyezést érnél el egy idegennyelvi versenyen (városi), osztálytársad pedig a városi irodalomversenyen bármilyen helyezéséért igazgatóit, te pedig csak szaktanárit az idegennyelviért!!!!!!!??????
Köszi
Miért kéne felháborodni?
Jézusom!!!
Ha te kapnál igazgatóit, akkor is feltennéd ezt a kérdést? Szánalmasan irigy is pökhendi vagy.
A stréber diák világfájdalma...szánalmas...
Nem, én nem lennék felháborodva.
" te megnyernél/bármilyen helyezést érnél el"
Na ez az amire sosem volt és soha nem is lesz példa sem lehetőség.
A rend kedvéért a STRÉBER szó azt jelenti, hogy egy diák aki nyalizik a tanárnak, leegyszerűsítve e gyengébbek kedvéért.
Igen én mondjuk jobban örülnék egy igazgatóért de amúgy totálisan mindegy mert semmire sem jók ezek a dicséretek.A lényeg, hogy kapj az elért helyezésekért oklevelet amit ha mondjuk kémia szakos osztályba jelentkezel akkor szóbelin mindenképp mutasd meg őket mert tényleg számítanak. Amúgy az irodalmi tudás is fontos de az idegen nyelvi tudás sokkal fontosabb szóval örülj a tudásodnak és a helyezésedért. Amúgy is a szaktanár dönt a jutalomról szóval lehet ha más tanárod lenne jobb jutalmad lenne de , mint mondtam feleslegesek a dicséretek persze jól mutatnak a tájékoztatóban.
Köszi
Nem ilyen bunkó válaszokat akartam de mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!