Ha egy osztálytársatok tornaórán játéknál nem csinálna semmit, csak állna ott a pályán, mérgesek lennétek rá?
Mi lenne a véleményetek róla?
Mondjuk röplabda, futball, kosárlabda, ilyeneknél.
Én is sokszor állok csak ki a "pálya" szélére, mert egyszerűen béna vagyok a legtöbb ilyen sportban, csak útban lennék ott nekik.
Ezért kicsit dühösek rám (vagyis ránk, mert nálunk a legtöbb lány ilyen-olyan okokból nem áll be), de persze ha meg a bénaságom miatt elszúrok pl. egy gólhelyzetet, akkor meg megy a "minek vagy itt, ha ilyen béna vagy?" szöveg. ˇˇ
Fociban én mindig ezt csináltam. Egyszerűen nem tudok focizni. Ha neki álltam volna ott bénázni, akkor egyből jött volna a hőbörgés, hogy "ne legyél már béna", úgyhogy hagytam inkább a fenébe. Engem az zavart rohadtul, hogy ha játék volt, akkor fiúknak mindig csak és kizárólag foci. A lányok ezer egy játékot kipróbáltak, nekünk meg mindig foci, a tököm tele volt vele, évente ha egyszer volt kosár.
Hála égnek már túl vagyok ezen. Nagyon rühelltem az általános iskolás meg gimis tesiórákat. Pedig nem vagyok a sport ellen, rendszeresen jártam futni is.
Az ő döntésük,én egy játék miatt nem lennék mérges,csak magamat betegíteném meg(és ez nem egy szektás,meg karmás,meg anyámkínja susmus gondolat),hanem tényleg így lenne.. minek bántsak olyan embereket,akiket felesleges?Az ő élete,az ő saját döntései.:)
Örülök,hogy állna az adott gyerek,és nem mondjuk egy kerekesszékben ül..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!