Általános iskolába az osztálytársaim miért utáltak egész 8 éven át csak azért mert gyenge voltam tornaórán, főleg a labdajátékokban?
Tudom, miről beszélsz, nálunk is hasonló volt a helyzet. Egyébként én úgy látom, hogy a többiek hozzáállása sokat tud javítani vagy rontani azon, hogy jó vagy-e különböző játékokban: én a középisklában egy csapásra sokkal ügyesebb lettem, mert ha elszúrtam valamit, akkor nem ordítottak le a többiek, hogy miért vagyok ilyen béna, hanem inkább azt mondták, hogy majd legközelebb sikerül. Így kevésbé szorongtam, és egy idő után tényleg sikerült.
De az is igaz, hogy nem biztos, hogy ez volt az egyetlen bajuk, csak ez az egy volt egyértelmű. Lehet, hogy a többi hibádról is tudsz, csak te sem mered bevallani magadnak. Nyugodj meg, te egy nagyon értékes ember vagy, de gondolkozz el a hibáidon is, esetleg kérdezz meg valakit a régi osztálytársaid közül, akiben valamennyire megbízol. Ha szembenézel a hibáiddal, csak még értékesebb ember leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!