A szaktanári jövőt ront?
Figyelt kérdés
Kedves válaszolók! Az iránt érdeklödnék, mert lehet hogy kapot szaktanárit mert kiszerettem volna kapcsolni a telefonomat. Helyettes tanár volt benn. Matek óra volt és meg kikapcsoltam a telefonomat. Erre elveszi a tamár mivel hogy puskáztam (szerinte). Elvette én meg elnézést kértem többször. Péntek volt. Óra végén próbáltam tiztázni, de nem nagyon sikerült. Mások mondták hogy csak fenyeget, szerintem ez gyakori. Máskor volt ilyen eset de nem velem. Akkor az eredeti tanár vettel el a telefont valakitől és ő szerintem nem mondot semmit. Na szóval 8-os vagyok. Felvetek a Trefort Ágeston SZKI-be. Attól még tanulhatok tovább ott abbam a suliban ahol felvettek? Mert izgulok a barátaim szerinte csak fenyegetett. Kérlek válaszoljatok! Köszönöm!2017. máj. 13. 17:16
1/11 anonim válasza:
Az ég egy adta világon semmi jelentősége nincs.
3/11 anonim válasza:
Szaktanárinak figyelmeztetési jellege van csak, jelentősége nincs, maximum annyi h nem lehet vagy csak talán nem lehetsz 5ös magatartásból. Ez igazábol egy lánc sorozat legkisebb lánca, aminek a végén van a tantestületi ülés amikor már ki is rughatnak. De ehhez tényleg rossznak kell bunyo garázdaság stb. itt egy tábla [link] . Szóval ne aggodj ez semmi, középsuliban eggyes helyeken csak úgy dobáloznak vele .
4/11 anonim válasza:
"Szóval ne aggodj ez semmi, középsuliban eggyes helyeken csak úgy dobáloznak vele "
Ez pontosan így van, én hetente kaptam 2-3at mindig.
5/11 anonim válasza:
Maximum abban a félévben lesz jelentősége, mert esetleg nem lehetsz magatartásból ötös, de még ez sem biztos.
6/11 A kérdező kommentje:
Huh ok! Köszönöm a válaszokat! Igaz a 3 felé teperek mert annyi voltam félév kor
2017. máj. 13. 17:37
7/11 anonim válasza:
Tanára válogatja. Nálunk gimiben volt egy frusztrált rajztanárnő. Ő mindenért adott azoknak, akik nem voltak neki szimpatikusak.
8/11 A kérdező kommentje:
Ja igen azt elfelejtettem mondani hogy az igazgató a metek tanár!😅😰😨 Remélem nem lesz változás! Csak ne kapjak!!!!!🙏🏻
2017. máj. 13. 17:39
9/11 Metionin válasza:
Ne parázz, nekem is volt 2-3 db, pedig kitűnő voltam csak az egyik tanár nem kedvelt és úgy félévente megajándékozott egy szaktanárival olyan indokok alapján, hogy pl. fekete a hajam. Nem számít.
10/11 anonim válasza:
Ha felvettek már a középsuliba, akkor oda fogsz továbbmenni, feltéve, ha nem buksz meg. Egy szaktanári már nem oszt, nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!