Van itt olyan akit DURVÁN terrorizáltak az osztálytárasi általánosban/gimnáziumban?
Szia! Nem tudom,hogy aktuális-e még a kérdés,de azért válaszolok :)
Én az általános iskolai éveket felejteném el úgy,ahogy vannak. Alsóban fizikális bántalmazások is értek (szekrénybe zárás,rugdosás,verés),felsőben már "csak" szavakkal bántottak. Akkoriban én voltam az osztályban a legjobb tanuló,és segítettem mindenkinek,még annak ellenére is,amiket csináltak velem. Tudtam,hogyha nem úgy táncolok,ahogy ők fütyülnek akkor még inkább rám szállnak. 2-3 zaklató volt,a szemlélők vagy lesz*rták(bocsánat a kifejezésért) ezt vagy kiröhögtek.
Barátaim nem voltak,max olyanok akik nem piszkáltak. Mivel tanultam,egyből elkönyveltek strébernek,és azt mondták hogy egy hülye 3,14csa vagyok,aki benyal a tanároknak. Persze ezeket elhittem,és mindig úgy gondoltam hogy velem van a baj,mert ennyi ember nem tévedhet. Alig vártam hogy elballagjak. Középiskolában egy nagyon jó osztályközösségbe kerültem,de még így se sikerült kiheverni azt a pár évet. /antidepresszáns szedése mellett sem/ (15/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!