Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van itt olyan akit DURVÁN...

Van itt olyan akit DURVÁN terrorizáltak az osztálytárasi általánosban/gimnáziumban?

Figyelt kérdés
Légyszi kort/nemet is írjatok és hogy meddig tartott vagy gyáltalán sikerült-e már kihevernetek a bántalmakat.

2016. márc. 21. 03:35
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!:)Nagyon örülök, hogy írtál és számomra ez a kérdérs elévülhetetlen mindíg "örülök" ha újabb ember tudja itt kiönteni a lelkét mert szerintem ez (magamból kiindulva) könnyít valamilyen szinten a dolgokon.Azt pedíg nagyon sajnálom, hogy ez történt veled :'(.Sajnos ahogy én észrevettem legtöbbször nem azok kerülnek ilyen helyzetbe akik megérdemelnék (pl. akik ilyen mocskok hogy másokat bántanak ok nélkül azokkal inkább le sem írom mit csinálnèk).ÉS bár nehéz lehet elfelejteni a történteket, remélem megtalálod a boldogságot az életben és bevallom amíg az írásod olvastam kicsit én is megkönnyeztem :(
2016. dec. 20. 23:36
 42/44 anonim válasza:
Egész általánosban, pedig negyedikben más suliba mentem át. Nem igazán tudom kiheverni, mai napig félek találkozni velük.
2017. szept. 14. 18:42
 43/44 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom,hogy aktuális-e még a kérdés,de azért válaszolok :)

Én az általános iskolai éveket felejteném el úgy,ahogy vannak. Alsóban fizikális bántalmazások is értek (szekrénybe zárás,rugdosás,verés),felsőben már "csak" szavakkal bántottak. Akkoriban én voltam az osztályban a legjobb tanuló,és segítettem mindenkinek,még annak ellenére is,amiket csináltak velem. Tudtam,hogyha nem úgy táncolok,ahogy ők fütyülnek akkor még inkább rám szállnak. 2-3 zaklató volt,a szemlélők vagy lesz*rták(bocsánat a kifejezésért) ezt vagy kiröhögtek.

Barátaim nem voltak,max olyanok akik nem piszkáltak. Mivel tanultam,egyből elkönyveltek strébernek,és azt mondták hogy egy hülye 3,14csa vagyok,aki benyal a tanároknak. Persze ezeket elhittem,és mindig úgy gondoltam hogy velem van a baj,mert ennyi ember nem tévedhet. Alig vártam hogy elballagjak. Középiskolában egy nagyon jó osztályközösségbe kerültem,de még így se sikerült kiheverni azt a pár évet. /antidepresszáns szedése mellett sem/ (15/L)

2017. dec. 9. 19:00
 44/44 A kérdező kommentje:
Persze még mindíg figyelemmel kísérem a kérdést :)Köszönöm szépen, hogy írtál, igazán sajnálom, hogy téged is ilyen gyökerekkel hozott össze a sors:( De még nagyon fiatal vagy és az idő bizos vagyok benne, hogy sokat fog majd segíteni :)Sok sikert a továbbiakban és remélem idővel tényleg könyebb lesz.
2017. dec. 26. 01:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!