Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bunkóság ha megkérdem egy 16...

Bunkóság ha megkérdem egy 16 éves osztálytársamtól (akinek 4 testvére van) hogy az anyja hogy lehet 30 éves? Hány évesen szült? 14? És 30 évesen 4 gyerek? És jön az 5?

Figyelt kérdés

Nagyon durva. 16 éves a csaj most jött az iskolába. Anyja: 30 éves. És még büszke is rá-rihegve-röhögve mondja. És van 4 testvére, az anyja most terhes az 5. gyerekkel.

És én bizony rákérdeztem: anyád 14 évesen önszántából tette szét a lábát vagy széttetették vele?

És a többi gyerek az mégis hogy? Zsinórban?

És még én vagyok bunkó? A tanárok szerint semmi közöm hozzá. Hát (hálistennek!!!!) tényleg semmi közöm. Még csak az kéne hogy legyen közöm.

De azért majd javasolni fogom a csajnak hogy le vagy maradva anyádtól! Már 16 vagy és még sehol egy kölök? Hát mi lesz így? Kihal a kis család!

2015. márc. 12. 12:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pedig számodra irány a Duna h.Ülyegyerek. Életenincs senki vagy, legalább nem írogatnál itt baromságokat. De azért azt áruld már el előtte nekem, hogy mire jó ez, hogy nyomorúságos kamukérséseket teszel fel ide, meg honnan szeded ezeket? Ilyesmiket olvasol bulvárhírekben?
2015. márc. 12. 19:07
 32/34 anonim ***** válasza:
Komolyan annyira szánalomra méltó amit itt nyomsz, menjél inkább vasazni a diákjaiddal. Vagy kérjél tőlük spáros matricát ha nem akarnak karót, vagy nincs kész a házi. Akkor legalább ingyen elviheted a késkészletet, mert pénzed az úgy sincs. De ha vécésnéni vagy akkor a kaksizásért és okádásért kérjél dupla pénzt zsebbe. Meg kell oldani okosba, nem rinyálni te...
2015. márc. 12. 19:13
 33/34 anonim ***** válasza:

Amúgy mennyit kaptak a diákok az abkakrácsokért a fémtelepen?

Ja, és mi van a kollégáddal, aki anyázva felmondott, majd visszasírta magát?

2015. márc. 12. 19:21
 34/34 anonim ***** válasza:
Régebben már simán volt 14 éveseknek is gyermeke. De egyébként is, nem tudhatod hogy miért. És amíg normálisan neveli a gyerekeit, és szereti őket, kit érdekel hogy 30 éves?
2015. aug. 24. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!