Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bunkóság ha megkérdem egy 16...

Bunkóság ha megkérdem egy 16 éves osztálytársamtól (akinek 4 testvére van) hogy az anyja hogy lehet 30 éves? Hány évesen szült? 14? És 30 évesen 4 gyerek? És jön az 5?

Figyelt kérdés

Nagyon durva. 16 éves a csaj most jött az iskolába. Anyja: 30 éves. És még büszke is rá-rihegve-röhögve mondja. És van 4 testvére, az anyja most terhes az 5. gyerekkel.

És én bizony rákérdeztem: anyád 14 évesen önszántából tette szét a lábát vagy széttetették vele?

És a többi gyerek az mégis hogy? Zsinórban?

És még én vagyok bunkó? A tanárok szerint semmi közöm hozzá. Hát (hálistennek!!!!) tényleg semmi közöm. Még csak az kéne hogy legyen közöm.

De azért majd javasolni fogom a csajnak hogy le vagy maradva anyádtól! Már 16 vagy és még sehol egy kölök? Hát mi lesz így? Kihal a kis család!

2015. márc. 12. 12:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Nemcsak az kap segítséget (könyv, kaja támogatás a suliban) aki segélyből él. Jár a nagycsaládosoknak, az egyedülálló szülőknek, anyagi helyzetüktől függetlenül.
2015. márc. 12. 13:06
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te vagy az, te kis kamukérdés gyáros?
2015. márc. 12. 13:11
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Ritka egy osotba ember vagy, gondolom a csaladod is hasonloan se.gfej lehet.
2015. márc. 12. 13:13
 14/34 anonim ***** válasza:
100%

Közöd hozzá egy csipetnyi se!

"...anyád 14 évesen önszántából tette szét a lábát vagy széttetették vele?"

Kérdezzed meg nyugodtan, de ne csodálkozz, ha ezt anyja leqrvázásának vaszi és nevelési célzattal jól megtép.

Ahogy meg is érdemled!

2015. márc. 12. 13:17
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

"Csak most a szüleim pénze, ha majd én fogok dolgozni akkor meg az én pénzem folyik el az eltartásukra."

Amikor meg majd te teszed szét a lábad a jövendőbelidnek, utána meg majd a mi pénzünkből fogják a GYES-edet meg a családi pótlékot kifizetni, meg a mi adónkból finanszírozzák majd a gyerekeid orvosi kezelését.

Csak napjaink divatja az, hogy minél kevesebbet szüljünk, és azt is minél később. Nagymamámék nyolcan (!!) voltak testvérek, nagypapámék is öten. Teljesen normális és elfogadott dolog volt. És nem 30 évesen jött az első gyerek. Csak az utóbbi pár évtizedben lett divat, hogy minél kevesebb gyereket szüljenek, mert a családnál minden lassan már fontosabb.

Egyébként meg mondhatsz rá bármit, egy dolog azonban tény: ő értelmesebb embernek lett nevelve, mint te. Belőle nem lett egy előítéletes bunkó, aki mással van elfoglalva ahelyett, hogy inkább magába nézne.

2015. márc. 12. 13:26
 16/34 anonim ***** válasza:
Én szívesen megismerkednék azzal a lánnyal!
2015. márc. 12. 13:29
 17/34 A kérdező kommentje:

Hát az apuka mondjuk még pár hónapja valóban nem nagyon járt félre (meg sehova) mert egy fegyveres őrizettel ellátott kedves rácsos intézmény bentlakója volt.

Röviden: börtönben.

"És apuka dolgozik és nem jár félre"

2015. márc. 12. 13:32
 18/34 A kérdező kommentje:

Tömény baromság. AZ szüljön gyereket akinek megvan az anyagi háttér hozzá hogy felnevelje, és nem az államnak sipítson hogy segíjj segíjj.

A gyerekvállalást normális ember TERVEZI és nem csak úgy odapottyan a gyerek mint égből a madárszar.

Van munka? Mennyi a fizetés? Elég nagy a lakás? Ki fog menni a gyerekért oviba-bölcsibe stb amikor a házaspár mindkét tagja multinál dolgozik reggeltől estig?

Ezek mind mind kőkeményen megfontlandó kérdések.

Még 1x: egy NORMÁLIS ember számára.

"hogy minél kevesebb gyereket szüljenek, mert a családnál minden lassan már fontosabb. "

2015. márc. 12. 13:35
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te kérdezgetsz itt baromságokat te idióta??? Mindig kitalálsz valamit? Ennyire sz@ar az életed? Az összes ilyen iskolás, tanáros, csicskamunkahelyes kérdést ez a szefós kis gyökér írja ki!!!!
2015. márc. 12. 13:35
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Ismét megkérdezem: mi közöd van hozzá?

Most még naiv kis csitri vagy, de hidd el, ha jobban körülnéznénk a családodban, ott is lehetne ám olyan dolgokat felfedezni, amire nem lennél büszke. Kezdve azzal, hogy ennyire sekélyessé sikerült téged nevelni.

2015. márc. 12. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!