Anyák! Ti mit éreznétek, ha a gyereketek azt mondanná, hogy nincs többé anyja?
Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 00:17
1/16 anonim válasza:
Azt, hogy a gyerekem kamaszodik és dühös.
2/16 A kérdező kommentje:
Ha már nem kamasz?
2015. febr. 13. 00:25
3/16 anonim válasza:
20F vagyok de jól pofántérdelném aki ilyet merne mondani a saját annyának...
4/16 anonim válasza:
Miért mondaná egészen pontosan?
5/16 anonim válasza:
Nem-anyaként is lehet válaszolni?:D
Valószínűleg borzalmasan letört lennék,zokognék is,de mindenképpen megpróbálnék rájönni,hogy miért mondta ezt.
Gondolom veled történt ez,úgyhogy próbáld elsőként ne a szívedre venni,inkább derítsd ki,miért gondolja így.Ezek erős szavak,megvan a miértje annak,ha az ember ilyet vág a szülője fejéhez.
6/16 A kérdező kommentje:
Ez csak elméleti kérdés..
2015. febr. 13. 00:37
7/16 anonim válasza:
Ha felnőttként és nem csak hisztiből mondaná, nagyon fájna, hiszen akkor rossz anya lennék. Biztos okkal mondaná ezt.
(én is mondtam ezt neki, megérdemelte. És nekem nincs már anyám, nem is hívom így, bár már "kibékültünk")
8/16 A kérdező kommentje:
Hogy viselte?
2015. febr. 13. 00:54
9/16 anonim válasza:
Borzalmasan fájna, és megkérdezném tőle, hogy miért mond ilyeneket, aztán, ha mód van rá megbeszélném vele.
10/16 anonim válasza:
Általában aki komolyan így gondolja, nem jut el odáig, hogy ezt kimondja, hanem tettekkel bizonyít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!