Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyák! Ti mit éreznétek, ha a...

Anyák! Ti mit éreznétek, ha a gyereketek azt mondanná, hogy nincs többé anyja?

Figyelt kérdés

2015. febr. 13. 00:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Önkritikát gyakorolnék, hogy hogyan jutottunk ide a gyerekemmel, aztán elköszönnék tőle és megmondanám, hogy ha az életében még felrémlik, hogy ki melózta ki a belét azért, hogy neki mindene meglegyen, keressen meg! N31
2015. febr. 13. 07:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A 49eves anyukam par napja osszekapott a 73eves mamammal,ezt vagta a fejehez.nagyon gyerekesnek tartom,plane az ok miatt...Es borzasztoan rosszul esik ez a nagymamamnak.:(

En is anya vagyok de belehalnek ha ilyet mondana a gyerekem.

2015. febr. 13. 07:09
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senki se térdeljen senkit arcul, kedves 20 éves.

Nem minden anya kincs, vannak köztük is rosszak. Pl. egy iszákos, drogos prostituált, akinek véletlen összejött egy gyerek, de zavarja az otthoni munkában, ezért kirakja a nagymaminál, na az nem anya. Most ez csak egy példa volt, nem az én esetem.

2015. febr. 13. 08:55
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, az én esetemet írtad le. Puszi a lepontozóknak, nektek is ilyet kívánok!
2015. febr. 13. 09:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Akármelyik életkorban jut el idáig az ember, és akár kimondja, akár csak magában gondolja, annak minden esetben oka van.
2015. febr. 13. 10:57
 16/16 anonim ***** válasza:
15%
Ilyen nincs teoretikusan... Ha ilyen történik, annak mindig van egy szövegkörnyezete, előzménye stb. Erre így kb. semmit nem lehet mondani. Szóval ha nem írod le a konkrét szitut, akkor nincs értelmes válasz.
2015. febr. 13. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!