Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bunkóság ha megkérdem egy 16...

Bunkóság ha megkérdem egy 16 éves osztálytársamtól (akinek 4 testvére van) hogy az anyja hogy lehet 30 éves? Hány évesen szült? 14? És 30 évesen 4 gyerek? És jön az 5?

Figyelt kérdés

Nagyon durva. 16 éves a csaj most jött az iskolába. Anyja: 30 éves. És még büszke is rá-rihegve-röhögve mondja. És van 4 testvére, az anyja most terhes az 5. gyerekkel.

És én bizony rákérdeztem: anyád 14 évesen önszántából tette szét a lábát vagy széttetették vele?

És a többi gyerek az mégis hogy? Zsinórban?

És még én vagyok bunkó? A tanárok szerint semmi közöm hozzá. Hát (hálistennek!!!!) tényleg semmi közöm. Még csak az kéne hogy legyen közöm.

De azért majd javasolni fogom a csajnak hogy le vagy maradva anyádtól! Már 16 vagy és még sehol egy kölök? Hát mi lesz így? Kihal a kis család!

2015. márc. 12. 12:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Ne röhögjél, menjél és neveld meg a kisebbségi diákjaidat, hogy nem szedjék már le az ablakrácsot óra közben. Vagy pedig segíts nekik és kérj részesedést a szajréból..Úgyis hússzal kevesebbet keresel, meg szemét a suli.
2015. márc. 12. 13:41
 22/34 anonim ***** válasza:
Ja! Az ablakrácsos az nagy volt ;)
2015. márc. 12. 13:43
 23/34 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ő a spárosmatricás tanár a blikkből :)
2015. márc. 12. 13:44
 24/34 anonim ***** válasza:
Értem már! Nem akarta neked széttenni a lábát a csaj, és most így akarod lejáratni. Pedig arról ő nem tehet, hogy te mint pasi, egy nulla vagy.
2015. márc. 12. 13:46
 25/34 anonim ***** válasza:
Szerintem magának a Kérdezőnek van ennyi gyereke:D
2015. márc. 12. 13:48
 26/34 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Abban igazad van, hogy felelőtlenség megfelelő anyagi háttér nélkül gyereket vállalni, DE te nem ismered a körülményeiket, úgyhogy ne ítélkezz! És igenis bunkó vagy. Gondolhatod azt, amit, de ezt így kijelenteni a lehető legnagyobb bunkóság.

Amúgy meg lehet, hogy anyuka jól keres, és nem tudhatod, az apa miért volt börtönben. Nem biztos, hogy máris tömeggyilkosságot követett el, úgyhogy maradj szépen csendben, és foglalkozz a saját dolgoddal!

2015. márc. 12. 14:39
 27/34 anonim ***** válasza:
Akkor én mit szóljak, 11 évesen szültem, a lányom is 11 évesen szült, 22 évesen már unokázhatok.:D
2015. márc. 12. 14:44
 28/34 anonim ***** válasza:
És? Neked nincs apád börtönben, van pénzetek mégis hülye lettél :D Neki legalább van valami mentsége :D
2015. márc. 12. 17:37
 29/34 A kérdező kommentje:

Így van. Azért van feltöltős villanyóra a lakáson, ami persze üres-áram az nincs.

"Amúgy meg lehet, hogy anyuka jól keres"

2015. márc. 12. 17:41
 30/34 A kérdező kommentje:

Ne szólj semmit csak csendben irány a Duna.

"Akkor én mit szóljak"

2015. márc. 12. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!