Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Bunkóság ha megkérdem egy 16...

Bunkóság ha megkérdem egy 16 éves osztálytársamtól (akinek 4 testvére van) hogy az anyja hogy lehet 30 éves? Hány évesen szült? 14? És 30 évesen 4 gyerek? És jön az 5?

Figyelt kérdés

Nagyon durva. 16 éves a csaj most jött az iskolába. Anyja: 30 éves. És még büszke is rá-rihegve-röhögve mondja. És van 4 testvére, az anyja most terhes az 5. gyerekkel.

És én bizony rákérdeztem: anyád 14 évesen önszántából tette szét a lábát vagy széttetették vele?

És a többi gyerek az mégis hogy? Zsinórban?

És még én vagyok bunkó? A tanárok szerint semmi közöm hozzá. Hát (hálistennek!!!!) tényleg semmi közöm. Még csak az kéne hogy legyen közöm.

De azért majd javasolni fogom a csajnak hogy le vagy maradva anyádtól! Már 16 vagy és még sehol egy kölök? Hát mi lesz így? Kihal a kis család!

2015. márc. 12. 12:19
1 2 3 4
 1/34 Ensam skog ***** válasza:
100%
Igen bunkó leszel. Semmi közöd hozzá. Csak azért mert nálunk nem elfogadott, hogy valaki ilyen korán szül szerintem nincs jogod elítélni. De ez csak személyes véleményem.
2015. márc. 12. 12:25
 2/34 A kérdező kommentje:

KI mondta hogy elítélem? Prekoncepció!!

Kikérem magamnak!

És csak kíváncsi vagyok hogy egy 14 éves csaj magától oylan segghülye hogy szétteszi a lábát vagy nincs más választása?

2015. márc. 12. 12:27
 3/34 A kérdező kommentje:

Ja és ne csak a szülésről beszéljünk!

Hanem arról is, hogy ki a jó franc tartja el őket!

Mert dolgozni egyik se. A csaj mondja a tanári kérdésre mi a szülők munkahelye: hát anyám otthon van apám meg most épp munkát keres. Mennyi ideje keres? Csak pár hónapja. És előtte. Hát előtte Vácon volt. És ott mit csinált. Na mit. Sitten volt.

"hogy valaki ilyen korán szül"

2015. márc. 12. 12:29
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Más kultúra. Ők ilyenek, kész, ne foglalkozz vele. Neked is jobb lesz.
2015. márc. 12. 12:35
 5/34 A kérdező kommentje:

Ja persze ne foglalkozzak vele. Csak most a szüleim pénze, ha majd én fogok dolgozni akkor meg az én pénzem folyik el az eltartásukra.

De persze ne is foglalkozzunk vele, hogy egy dolgozó munkával megkeresett pénzbe a dolgozni lusta kölökgyártókhoz vándorol. Miért is foglalkoznánk vele?

2015. márc. 12. 12:48
 6/34 anonim ***** válasza:

És honnan tudod, hogy nem dolgoznak. Lehet, hogy apuka olyan jól keres, hogy megengedhetnek maguknak egy ilyen nagy családot. De ha nem is így van, a lány nem tehet róla.

Anyukám 16 volt, amikor én születtem, nem igazán ideális körülmények közé. Én 30 felett szültem. Van aki meg ezért szólt meg engem. Az embereknek semmi sem jó, akármit is teszel. Úgyhogy szerintem mindenki foglalkozzon csak a saját maga dolgával, saját életével.

2015. márc. 12. 12:54
 7/34 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor foglalkozz vele. Mit szándékozol tenni?
2015. márc. 12. 12:55
 8/34 A kérdező kommentje:

Szívemből szólsz!

De ha csak a saját élete: akkor ne reináyljon állami segélyért, akkor ne legyen jogosult itt a suliban ingyen ebédre inygen tankönyvre stb srb.

Akkor szépen saját dolga-saját élete!

Éljen annyiből amit megkeres! És ne a segélyek tarhálásából álljon az élete!

Saját élet nagyon helyes! Akkor holnapról zéró segély semmilyen címen! Egy fillér se!

Na így kezdődhet a saját élet?

"Úgyhogy szerintem mindenki foglalkozzon csak a saját maga dolgával, saját életével."

2015. márc. 12. 12:57
 9/34 A kérdező kommentje:

Hát hogyne. A sittesek napidíja híresen jó.

"Lehet, hogy apuka olyan jól keres,"

2015. márc. 12. 12:58
 10/34 anonim ***** válasza:
Meg fogsz lepődni, vannak, akik vágyódnak a gyerek után, igazi anyatípusok, elvannak a gyerekekkel, nem lesznek depressziósok és az egész család is jól van. És apuka dolgozik és nem jár félre és mindenki a családban szereti egymást. Lehet, hogy ez neked idegen, de van ilyen is.
2015. márc. 12. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!