Az normális, hogy középiskolás 15 és 16 éves lányokat a szülő visz kocsival mindenhova, önállóan egy lépést se sehova?
Ha anyuka nem ér rá, inkább nem mennek sehova, mert egyedül egy lépést se.
Engem utoljára szülő általános iskola első osztályban kísért el a suliba. Azóta önállóan járok, középiskola a város másik végén van, de van olyan osztálytársam aki vidékről jár be naponta.
A pofám le is égne, ha anyuka fogná a kis kezem és vezetne. Köszönöm, tudok én menni magamtól is.
Ezek meg 16 évesen meg nem mozdítanák a valagukat, anyuka hozza viszi őket, egyedül sehova.
Ha vége van az óráknak 14kor és anyuka csak 16ra tud odaérni akkor megvárják. 2X hazaérhetnének még tömegközlekedéssel is simán, de nem. Egy lépést se önállóan.
Ja hogy esetleg felpattannának egy bringára és hajrá? Ugyan.
Tiszta röhej. Pl volt egy verseny az iskolában egyik nap estefelé és nem jöttek. Anyuka nem ért rá elhozni őket. Hogy fölüljenek egy buszra, na hát azt nem. A pórnép közé ők nem ereszkednek.
Anyukám ébresztő. Fordítva igaz.
Ezt te sose fog belátni mert akkor ki kéne lépni a párnázott világból. De a nagy átlag, tetszik nem tetszik, olyan mint én.
Most mondanám, hogy bújj egy tizen 4-5-6 éves bőrébe (de hát ez úgyse lehetséges) és irány egy pláza, egy konditerem, egy szórakozóhely vagy csak az utca szombat este. (Vagy csak egy suli WC-je egy szünetben) És akkor falnak mennél. Kábszer kell? Megkapod. Csak a jó emberhez kell odamenni szünetben a WC-ben stb.
„Ahogy már írtam, ez szerencsére csak egy szűk rétegre igaz, a nagy átlag normális. „
Amúgy meg egy lány sokkal több zaklatásnak van kitéve, mint egy fiú. Sőt, a fiúkat egyáltalán nem éri inzultus.
Én is mikor fiatalabb voltam, pláne tini, buszon szerettek hozzám simulni a pasik, utcán ajánlatokat kaptam ötvenes "pedofiloktól", cigánybanda is kötekedni kezdett velem, mutogatóba is többször belefutottam, szóval nincs biztonságban egy lány egyedül. Főleg nem, ha este kéne mennie valahová, mint az a verseny suliban.
És a mai helyzet csak még rosszabb, mint mikor én voltam tini 20 éve.
Leírnám még így előre, hogy 17 (igaz pár héten belül 18) éves vagyok, úgyhogy kérlek úgy olvasd a válaszomat, hogy tudd, én is " halként a vízben úszom".
Szerintem semmi baj nincs azzal, ha a szülő elviszi a gyereket iskolába, vagy akárhova, ha nincs terhére. Engem is apu visz pl. suliba mert 2 percre van a munkahelye az iskolámtól, és ugyanakkor kezd, mint én.
Mondjuk az, hogy valaki nem megy el egy versenyre, mert anyuka nem tudta elvinni, vagy, hogy 2 órát várt a szülőre, pedig annyi idő alatt többször haza is ért volna, bőven túlzás.
Ez lenne a kérdésedre a válaszom, most pedig offolnék is kicsit:
Hülyeség, hogy az általánost a többség úgy hagyja el, hogy már van szexuális tapasztalata. Ha hiszed, ha nem, nálunk a többség szűzen ballagott. Még 9.-ben is szűz volt a többség, pedig akkorra már mindenki (értsd: max. 2 ember nem) járt szórakozni, mindenki rendszeresen (hétvégente) alkoholizált már. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem járok elitsuliba, ahol túl jók a gyerekek.
A kábszereket is erős túlzásnak érzem, hacsak nem valami nagyon szar suliba jársz. Nálunk diáktól max. füvet lehet szerezni.
Kérdező, nem te sz.artad a spanyol viaszt, úgyhogy legyél szíves leszállni a magas lóról, mert az egoista megnyilvánulásaid miatt még nagyon pofára fogsz esni az életben. Miért beszélsz úgy, mintha valami felsőbbrendű guru lennél? Egy taknyos kis tizenéves vagy, aki menőnek érzi magát, mert iszik és b.aszik. Büszke lehet rád anyád is meg apád is, de te is saját magadra, hogy így élsz.
Mit tettél te le az asztalra, hogy ilyen stílusban osztod itt az észt, aminek mellesleg igencsak híján vagy? Javaslom neked, hogy inkább maradj csendben és vegyél vissza a hatalmas arcodból, továbbá felejtsd el azt a kényszerképzetet, hogy te mekkora ász vagy, mert tévúton jársz. Előbb nézek le egy ilyen kis csírát amilyen te vagy, mint azokat, akiket a szülő hordoz ide-oda.
De tudod mit? Véletlenül se gondolj bele abba, hogy a tapasztalt többségnek van igaza, ahhoz ész is kéne. Inkább sörözz és orgiázz tovább, mer' attól te leszel az istencsászár.
Ha ilyen kölyköm lenne, olyan pofont kapna, hogy nem lenne kedve az ilyesfajta viselkedéshez. Sőt egy ideig még furikáznám is a haverokhoz, had röhögjenek rajta a hozzá hasonló iq-light taknyok.
Na a dologhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy a szóban forgó csajszikák meg szokták kérni anyukát, hogy ne az iskola előtt álljon meg a kocsival (noha megtehetné, hely az van, nem kell fizetni) hanem egy sarokkal odébb és ott szállnak ki.
???
Értitek? A seggük alatt kocsi, de nem a ház előtt állnak meg hanem gyalogolnak 1 sarkot, miközben kocsival már eljöttek idáig.
Vajon miért? Megmondom miért. Hogy ne lássa senki hogy anyuka hozza őket. Persze úgyis tud mindenki róla, nagy eszük van.
De vajon miért nem akarják, hogy tudjuk? Csak nem szégyellik?
Aki ennyire foglalkozik mások életével, annak nincs sajátja. Hát nem tökmindegy neked, hogy ki hogy jut el x helyre és miért a sarkon száll ki a kocsiból? Komolyan ez tölti ki az életedet, hogy emiatt megfogalmazódott benned 100 kérdés?
Kisfiam, te pinát még nem láttál közelről, de gyanítom sört se. Ha mégis, akkor ez a gyerekes viselkedés kellően alátámasztja, hogy kicsi vagy még ehhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!