Normális az ilyen szülő, aki így veszi rá a gyerekét a tanulásra?
Anyukám barátnője mesélte, hogy ismer valakit, aki úgy veszi rá a gyerekét a tanulásra, hogy már egy 4esért is késsel fenyegeti... Én nagyot néztem, el sem akartam hinni, hogy ilyen létezik, de anyukám barátnője azt mondta, hogy ez így jó, mert legalább tanul... -.-" abba mondjuk nem is gondolnak bele, hogy több órás tanulás után is szerezhet rossz jegyet valaki, nem minden a tanuláson múlik...
Mit gondoltok?
Természetesen nem normális. Anyukának egy kényszerzubbony, meg egy jeges ülőfürdő kéne kezdésnek, aztán egy szép gumiszoba, ahol kiélheti a frusztrációit.
Valamint a kislánynak jeleznie kellene ezt valahol, mert ez bőven túlmegy minden határon.
Neharagudj, de anyukád képes olyannal barátkozni, aki szerint "ez jó mert legalább tanul"?
Én ha ilyet hallanék, gondolkodás nélkül mennék is a gyámügyre, még akkor is ha nem történt tényleges bántalmazás.
Milyen felnőtt lesz abból, aki megszokja, hogy késsel kell motiválni?
Vagy egy lelki roncs, vagy egy szüleihez hasonló véglény, mert ezt a primitívséget veszi alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!