Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az normális, hogy középiskolás...

Az normális, hogy középiskolás 15 és 16 éves lányokat a szülő visz kocsival mindenhova, önállóan egy lépést se sehova?

Figyelt kérdés

Ha anyuka nem ér rá, inkább nem mennek sehova, mert egyedül egy lépést se.

Engem utoljára szülő általános iskola első osztályban kísért el a suliba. Azóta önállóan járok, középiskola a város másik végén van, de van olyan osztálytársam aki vidékről jár be naponta.

A pofám le is égne, ha anyuka fogná a kis kezem és vezetne. Köszönöm, tudok én menni magamtól is.

Ezek meg 16 évesen meg nem mozdítanák a valagukat, anyuka hozza viszi őket, egyedül sehova.

Ha vége van az óráknak 14kor és anyuka csak 16ra tud odaérni akkor megvárják. 2X hazaérhetnének még tömegközlekedéssel is simán, de nem. Egy lépést se önállóan.

Ja hogy esetleg felpattannának egy bringára és hajrá? Ugyan.

Tiszta röhej. Pl volt egy verseny az iskolában egyik nap estefelé és nem jöttek. Anyuka nem ért rá elhozni őket. Hogy fölüljenek egy buszra, na hát azt nem. A pórnép közé ők nem ereszkednek.

2015. jan. 31. 11:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
73%
Kerdezo, 4-es valaszodra:Talan pont epp ezert viszik anyuka, apuka oket, mert nem akarjak, hogy 15-16 evesen fetrengjenek, mint a te tarsasagodban szokas.
2015. jan. 31. 12:27
 12/29 anonim ***** válasza:
80%

Még az a jó hogy kevés szülőnek van ilyen gyereke, ilyen felfogással az életről mint te.

Maradj meg a saját kis világodban, másokat a hülyeségeiddel ne fárassz.

Sokan még a középiskolát is szűzen hagyják el.

Üdv: egy védőnő

2015. jan. 31. 12:32
 13/29 anonim ***** válasza:
82%
áldom az eget, hogy nem a tiédhez hasonló életmódban nőttem fel...
2015. jan. 31. 13:08
 14/29 anonim ***** válasza:
73%

22 éves egyetemista létemre előfordul, hogy anyukám visz be a suliba, vagy hoz haza, mert 5 percre dolgozik az egyetemtől, akkor most ez is megvetendő dolog?

csak azok szoktak így gondolkodni, mint te, akiknek nincs jó kapcsolatuk a szüleikkel, akikkel nem foglalkoznak a szülők

a saját lelki nyomorodat nem kéne másokra kivetíteni

szerencsére nem az általad felvázolt rémálom az átlag, ez csak egy kis réteg, de ennyi idősen nem is várom el tőled, hogy beismerd, talán, majd ha nagyobb leszel, de ilyen gondolkodással, ilyen közeggel nem hinném, hogy ki fogsz kerülni ebből az ördögi körből

2015. jan. 31. 13:13
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

28 éves vagyok, tíz-tizenöt éve nagyon kevesekért mentek a szülők autóval, még általános iskolában volt egy-kettő. A középsulimból sokan jártak távolsági busszal, ők vártak néha órák után, de nem a szülőkre, akik olyankor gyakran még bőven dolgoztak, hanem a buszra. Nekünk kocsink se volt soha, én is mindig tömegközlekedéssel jártam.

Mostanában mindenki úgy van, hogy rosszabb a közbiztonság, mint korábban, szerintem ez lehet az oka.

2015. jan. 31. 13:27
 16/29 A kérdező kommentje:

Védőnénike te honnan tudod hogy szűzek? Hm? Benyúlsz a lányok bukszájába és szűzhártyát ellenőrzöl?

És a fiúknál hogy ellenőrzöd? Megkérdezed?

És persze mindenki a teljes 100%-os őszinte választ adja ugye?

Vagy akkor honnan tudod?

"Sokan még a középiskolát is szűzen hagyják el.

Üdv: egy védőnő"

2015. jan. 31. 14:52
 17/29 anonim ***** válasza:
73%

Lányoknál elég egyértelmű, ha elmegy nőgyógyászhoz és hozza vissza a leletet.

Kislány!

Észt azt nem adhatok.

Inkább tanulj, és ne mások magánéletével törődj, hogy kit hoz visz az anyja!

2015. jan. 31. 14:55
 18/29 A kérdező kommentje:

Egyébként olvasásra ajánlom az összes vénembernek és kövületnek:

Tudom, mit csinál a gyereked szombat éjjel!

[link]

Ébresztő vénségek! 2015 van! Nem 1955! Azért mert a gyereked nem számol be hogy kit dugott/ki dugta tegnap az még nem azt jelenti, hogy szűzike. Sőt. Minél inkább nem beszél erről annál valószínűbb hogy rég nem az.

Ami a könyvben van az mind igaz. És még lájtosított is.

Idézet a szerzőtől: „Nyugodjunk meg, száz átlag kamaszra jut egy normális is. Talán.” Hát talán.

Pont az ilyen szülő által széltől is óvott figurák fognak elképesztő dolgokat csinálni ha egyszer 1 órára kikerülnek a szülői őrizet alól. Tessék kimenni egy Balaton Soundra ott a sok nebáncsvirág aki kiszabadult ideiglenesen. Na ezek fetrengenek a sárban talajrészegen. Életükben először ihatnak akkor aztán orrba-szájba aztán irány a detox.

2015. jan. 31. 14:58
 19/29 anonim ***** válasza:
83%

Kislány, azt hiszem neked súlyos önértékelés zavarod van, kisebbségi komplexussal keverve.

neked inkább szakorvosi/pszichológusi/pszicháteri segítség kellene, kórképedtől függően.

beszélj erről a szüleiddel, és keressetek fel egy szakembert, ott előtte is mond el ezeket, amiket itt leírtál.

2015. jan. 31. 15:02
 20/29 A kérdező kommentje:

Kislány? Azt hittem ezt arra a két ribire mondtad a címben. Én fiú vagyok.

De egyébként az leesett minden gyökérnek, hogy egy tizenévessel vitáztok arról milyen a tizenévesek világa? Hogy egy halnak akarjátok megmagyarázni, hogy milyen a víz? Ember, én vagyok a hal, nekem ne magyarázd milyen a víz mert én benne élek!

Én jobban tudom bármelyikőtöknél mert benne élek! Ti meg másod harmad sokadkézből származó infókból elmélkedtek.

2015. jan. 31. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!