Szülők! Szerintetek normális az olyan szülő, aki azért haragszik a gyerekére, mert tanul és nem dolgozik?
Minden nap vég kell hallgatnom, hogy ő tart el, de nem fogja fel, hogy nekem ez hosszútávon kifizetődőbb, nem értem miért kéne tönkre tennem a jövőmet azzal, hogy elmennék egy gyárba dolgozni. Nyilván könnyebb lenne, ha én is keresnék, de, ha elvégzem az egyetemet nagyobb esélyem lesz arra,hogy jól keressek és abból könnyebben tudnék itthon is segíteni.
Megjegyzem nem élünk rosszul, éppen ezért nem is értem ezt az egészet. :(
Valószinű ők nem látnak abban jövőt, és csak a szakmára koncentrálnak. Maga nem rossz az elképzelés, én is egyetemista vagyok, törekszem a jóra, de nem mindenki való szakmunkásnak, ugyanúgy nem mindenkinek való az egyetem !! Nem ? :)
Kitartást mindenesetre és a céljaidat lásd, sikerüljenek az elképzeléseid és ne add fel, ne hagyd hogy eltántoritsanak tőle ! :)
úristen, egy kérdés ahol nem oltják sz.rrá a kérdezőt, amiért nem dolgozik egyetem mellett :D
amúgy szerintem is ez lenne a normális, ha megengedhetitek magatoknak. mi barátommal nagyjából már elszeparálódtunk anyagilag, de ez saját döntés volt.
4-es válaszoló: Dolgozom, abból veszek magamnak ruhákat, finanszírozom a szórakozásomat vagy épp, amire szükségem van. Itthon is sokat segítek, megfőzök stb....nem tudom, mivel lephetném még meg...de sajnos már ott tartok, hogy nem is akarom.
5-ös válaszoló: Igazad lehet,folyton azt vágják hozzám, hogy tanulni mindenki tud...szerintem nem olyan egyszerű.:)
21 évesen több eszed van mint a szüleidnek.
Igyekezz mielőbb elköltözni tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!