Szerintetek ez normális wgy szülőtől?
Hány éves vagy?
Ha annyira idős vagy, akkor miért kell az engedélyük? :)
Egyébként meg felnőttek is játszanak vele.
Hát, az indoklásuk elég gyenge lábakon áll, felnőttek is játszanak konzollal. Mondjuk kevés kivétellel olyanok is: infantilisek.
Én a helyükben azért nem engednék az otthonomba konzolt, mert rohadtul rá lehet kattanni. A játékokat így építik fel, hogy ne akarj felállni. Aztán azt veszed észre, h. lazábban készülsz az iskolai órákra, már a suliban is a játékon gondolkodsz. Szóval sztem bőven elég kikapcsolódásra a pc. Most gondolom, kapom a piros kezet...de legalább őszinte vagyok.
Nem értik meg, ennyi, anyám is kiborul ha én játszok, de már megszoktam.
Ha saját pénzed van, miért kérdezed, hogy lehet-e? Megveszed és jó játékot :D
Vegyél helyette egy elektromos gitárt, combóval, a tuberól tanulj meg pár riffet, és kezdődhet a csajozás. Ha már kinőttél a konzikból.
Legalább elkezdesz ÉLNI!
????
Bena kifogás csak.. Azert modnjak,mmrt nagyon drágának tartják egy jatékra.. Em tudom hogyan éltek anyagilag, mert lehet emiatt gondoljak, hogy ez nektek luxus..
Egysbkent mi 27 éves házaspar vagyunk playstation-özünk, xboxra nem cserelnenk így hogy ez van..de ha nem lenne vennék
9., Nem mindenkinek csicskulnak am be a szuliek, ha a csemete osszehuzza a szemoldoket, nem tudtad?
Vannak csaladok, ahol meg szoktak beszelni a szulokkel, mire adja ki a gyerek az osszegyujtott tobb tizezer forintjat. Ha mar ok tartjak el... Majd ha a te gyereked eled all, es igy kijelent, kivancsi lennek, eszedbe jutna-e amit ideirtal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!